METEO 30 APRILIE! Temperaturile maxime nu vor trece de…

METEO 30 APRILIE! Temperaturile maxime nu vor trece de…

Săptămâna se încheie cu vreme mohorâtă şi destul de rece în mai multe regiuni. Veştile bune sunt pentru turiştii care petrec mini-vacanţa de 1 mai pe litoral pentru că, cel puţin duminică, scapă de ploi. Totuşi, temperaturile nu vor depăşi 17 grade Celsius.

În perioada interbelică, Regele Carol al II-lea mergea pe aici la prostituate, iar industriaşul Auschnitt îl folosea pentru…
Am descoperit ce ascunde TUNELUL SECRET de sub palatul lui Gigi Becali!

În perioada interbelică, Regele Carol al II-lea mergea pe aici la prostituate, iar industriaşul Auschnitt îl folosea pentru… Am descoperit ce ascunde TUNELUL SECRET de sub palatul lui Gigi Becali!

Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru ascunde o poveste fabuloasă! Cu toate că s-a mai scris despre tunelul secret care ar lega impozanta construcţie de actualul sediu al Ministerului de Externe, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România , vă prezintă astăzi adevărata istorie a galeriei subterane. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, ofici al site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Primele imagini din Mamaia! Ce se întâmplă acum pe Litoral

Primele imagini din Mamaia! Ce se întâmplă acum pe Litoral

La malul mării, deja au început petrecerile. Turiştii au sosit încă de ieri pe litoral din dorinţa de-a câştiga o seară în plus de distracţie. Muzica răsună în boxe, iar tinerii încep să vină într-un număr cât mai mare pe plajă, deşi vremea este puţin cam posomorâtă.