LIVE din LOFT Mamaia! Milionari, maşini scumpe şi ultimele fiţe

LIVE din LOFT Mamaia! Milionari, maşini scumpe şi ultimele fiţe

Petrecerea de la LOFT Mamaia continuă şi duminică, iar lumea bună petrece într-un lux desăvârşit. Şampanie scumpă, trabucuri, fiţe de fiţe, femei frumoase, toate acestea într-un singur loc, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România transmite live de la LOFT.

METEO 30 APRILIE! Temperaturile maxime nu vor trece de…

METEO 30 APRILIE! Temperaturile maxime nu vor trece de…

Săptămâna se încheie cu vreme mohorâtă şi destul de rece în mai multe regiuni. Veştile bune sunt pentru turiştii care petrec mini-vacanţa de 1 mai pe litoral pentru că, cel puţin duminică, scapă de ploi. Totuşi, temperaturile nu vor depăşi 17 grade Celsius.

În perioada interbelică, Regele Carol al II-lea mergea pe aici la prostituate, iar industriaşul Auschnitt îl folosea pentru…
Am descoperit ce ascunde TUNELUL SECRET de sub palatul lui Gigi Becali!

În perioada interbelică, Regele Carol al II-lea mergea pe aici la prostituate, iar industriaşul Auschnitt îl folosea pentru… Am descoperit ce ascunde TUNELUL SECRET de sub palatul lui Gigi Becali!

Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru ascunde o poveste fabuloasă! Cu toate că s-a mai scris despre tunelul secret care ar lega impozanta construcţie de actualul sediu al Ministerului de Externe, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România , vă prezintă astăzi adevărata istorie a galeriei subterane. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, ofici al site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)