"Ţarul CFR", obligat sa achite un milion de euro! A primit vestea în închisoare!

"Ţarul CFR", obligat sa achite un milion de euro! A primit vestea în închisoare!

Mihai Necolaiciuc, cunoscut şi ca ”Ţarul CFR”, cel care a fost condamnat în mai multe dosare pentru prejudicierea cu milioane de euro a companiei, se luptă în instanţă să nu plătească prejudiciul imputat. CFR a intentat o acţiune împotriva lui Necolaiciuc, fost director al companiei, care în prezent se află după gratii, dar şi împotriva Vioricăi Olăeru, fosta directoare economică a companiei, iar în prima instanţă judecătorii au admis cererea.  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA   are detalii de ultimă oră despre dosarul care a revoltat România .   (VEZI AICI: Cum a ajuns Mihai Necolaiciuc să fie condamnat la opt ani de închisoare)  

Beneficiile castraveţilor. Fac minuni pentru sănătate

Beneficiile castraveţilor. Fac minuni pentru sănătate

Beneficiile castraveţilor. În fruntea listei substanţelor nutritive din castravete se află cucurbitacina, lignanii şi flavonoidele. Aceste trei tipuri de fitonutrienţi care se regăsesc în castraveţi ne oferă beneficii importante, în special antioxidante, antiinflamatorii şi anticancer. Beneficiile castraveţilor . Castravetele ne hidratează. Dacă eşti prea ocupat să bei apă îndeajuns, ronţăie un castravete răcoritor, care este format din 96% apă. Vei compensa cu succes lipsa apei din organismul tău.

Beneficiile perelor. Fac minuni pentru sănătate şi au multe vitamine

Beneficiile perelor. Fac minuni pentru sănătate şi au multe vitamine

Beneficiile perelor .  Perele sunt un remediu natural împotriva diverselor afecţiuni şi conţin şi foarte puţine calorii. Perele conţin cantităţi importante de vitamine benefice organismului şi sistemului imunitar. Beneficiile perelor . Pe lângă apă şi vitaminele A, B şi C, aceste fructe mai conţin săruri minerale, fosfor, calciu, potasiu, fier, elemente care le fac foarte uşor de digerat chiar şi pentru persoanele cu probleme de stomac. Vitamina C au are acţiune antioxidantă care protejează celulele.