Acasă » Știri » Știri interne » Aventurile celebrului ”Portocală” în ultimele două zile. Ex-procurorul Negulescu a ieşit camuflat din casă, a sudat ţigară de la ţigară şi s-a întâlnit cu…

Aventurile celebrului ”Portocală” în ultimele două zile. Ex-procurorul Negulescu a ieşit camuflat din casă, a sudat ţigară de la ţigară şi s-a întâlnit cu…

De: Răzvan Scarlat 16/02/2018 | 00:00
Mircea Negulescu, poreclit "Portocală", este implicat într-un scandal imens, care zguduie din temelii justiţia din România

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Mircea Negulescu, realizate la scurt timp după ce a fost acuzat de Vlad Cosma şi Sebastian Ghiţă că ar fi fabricat probe în diverse dosare. Exclus din magistratură, procurorul “Portocală” are un traseu pe care îl respectă, cu sfinţenie, în fiecare zi. Merge într-un bloc în care locuiesc foarte mulţi angajaţi ai Ministerului JustiţieI, îşi vizitează avocata, îşi face cumpărăturile, după care revine acasă. Nu renunţă niciodată la ţigară şi laptop şi circulă camuflat pe stradă. (VEZI ŞI: EXCLUSIV. Reporterii DAS CANCAN.ro vă dezvăluie dedesubturile unei afaceri diabolice. Soţul unei cunoscute prezentatoare TV s-a băgat într-o mega-combinaţie de zeci de milioane €, şantaje şi… În dosar apar numele unui patron de club din Liga I, dar şi al unor afacerişti veroşi)

Mircea Negulescu este omul momentului în România, ca urmare a unor înregistrări explozive, în care este capul de afiş. Tocmai din acest motiv, procurorul a luat decizia să stea “la cutie”. Ce-i drept, a rămas şi şomer. Dar viaţa merge înainte. Indiferent cât de monotonă ar fi. “Portocală” este un personaj atipic. Este foarte discret şi nu doreşte, sub nicio formă, să iasă în evidenţă. Nici nu este cazul dacă ţinem cont de scandalul în care este implicat. Este şi el conştient că poate primi ani grei de închisoare în cazul în care acuzaţiile la adresa sa se vor dovedi reale. (VEZI AICI: Reacţia fostului şef de poliţie Ploieşti, despre care ”Portocală” a spus că e ”daună totală, îl ard din zbor”: ”Ţi-am zis că te fac, bă!”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, aventurile celebrului Mircea Negulescu în ultimele două zile. Procurorul “Portocală” are un traseu clasic. Dimineaţa pleacă de la blocul din Cartierul Drumul Taberei, unde locuieşte şi merge la o adresă apropiată de apartamentul său. Însă maşina o lasă la o distanţă deloc de neglijat şi preferă să meargă pe jos până la respectivul imobil. Unde, conform surselor noastre, locuiesc mai mulţi angajaţi ai Ministerului Justiţiei. Acolo petrece câteva ore bune, într-un apartament de la etajul 4.

Din respectivul bloc, se duce la cumpărături, după care revine acasă. În cea de-a doua zi, a intervenit puţină diversitate în viaţa sa. După ce a respectat programul din ziua anterioară, Mircea Negulescu a dat o fugă până aproape de Casa Poporului. De acolo a luat cu propria maşină o domnişoară, alături de care s-a dus la avocata sa. De precizat că “Portocală” este foarte apropiat de reprezentantul său legal. O vizitează constant şi nu ia nicio decizie majoră până nu discută cu ea. În respectivul imobil, procurorul a petrecut câteva zeci de minune. După care s-a dus acasă. (NU RATA: BREAKING NEWS! Doi membri ai CSM cer începerea urmăririi penale in personam pentru magistraţii de la DNA Ploieşti împlicaţi în scandalul ”dosarelor făcute la comandă”)

De precizat că, în ultimele două zile, Mircea Negulescu a mers pe stradă camuflat. A purtat, tot timpul, un fes de culoare neagră, tras pe ochi. A evitat să interacţioneze cu oamenii. Nu este, însă, exclus ca el să fi ajuns să fie evitat de cunoscuţi dat fiind scandalul care planează asupra sa. Cert este că procurorul “Portocală” nu s-a despărţit nicio secundă de laptop şi de… ţigară. Este un viciu la care nu poate renunţa, dacă ţinem cont că a pufăit continuu, indiferent că s-a aflat în maşină sau pe stradă.

Exclus din magistratură

Pe 30 ianuarie 2018, secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis excluderea lui Mircea Negulescu, supranumit “Portocală”, din rândurile magistraţilor. Împotriva celui care a instrumentat dosarele lui Vasile Blaga, Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta, Inspecţia Judiciară a deschis trei dosare disciplinare. (CITEŞTE ŞI: Scandalul dosarelor fabricate. Salariul impresionant al şefului de la DNA Ploieşti! Ce avere are Lucian Onea)

Decizia secţiei pentru procurori vizează cinci din cele şapte acuzaţii de abateri disciplinare aduse de Inspecţia Judiciară procurorului Mircea Negulescu. La începutul anului trecut, acesta şi-a demisia din cadrul DNA Ploieşti şi a revenit la Parchetul Câmpina. Ulterior, ca urmare a deschiderii dosarelor disciplinare, el a fost suspendat.

În 16 februarie 2017, secţia pentru procurori a CSM a dispus sesizarea Inspecţiei Judiciare în cazul procurorului Mircea Negulescu privind abateri disciplinare şi încălcări ale Codului deontologic al judecătorilor şi procurorilor, iar, în aceeaşi zi, CSM a admis solicitarea procurorului Mircea Negulescu de încetare a activităţii la DNA Ploieşti şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. În 28 februarie, Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a decis să îl suspende din funcţie pe Mircea Negulescu. (VEZI AICI: Imaginile au fost publicate! Procurorul care îl anchetează pe PONTA, la chef cu…)

Inspecţia Judiciară (IJ) a stabilit că procurorul Mircea Negulescu a discutat cu soţia unei persoane cercetate penal, a dezvăluit date din dosare, a făcut aprecieri defăimătoare în cazul unor procurori, a avut un limbaj care poate contraria şi indigna şi a dat indicaţii privind formularea unei plângeri penale de către un inculpat împotriva procurorului de caz. IJ a mai stabilit că acesta a cerut unui magistrat informaţii despre interceptări dintr-un dosar.

Inspecţia Judiciară a fost sesizată după ce postul România TV a difuzat, în 14 februarie 2017, o înregistrare audio în care este redată o discuţie între două persoane, una dintre acestea fiind prezentată drept Mircea Negulescu, procuror din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti. În înregistrare, procurorul Mircea Negulescu vorbeşte la telefon cu soţia omului de afaceri Vlad Constantin, inculpat într-un dosar. Procurorul Mircea Negulescu îi dezvăluie soţiei lui Vlad Constantin date şi amănunte din dosare penale.

Mircea Negulescu a instrumentat unele dintre cele mai importante dosare la nivelul PCA Ploieşti. El este procurorul care a anchetat şi a făcut rechizitoriul în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 35 de milioane de euro în care au fost trimişi în judecată fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Marcel Păvăleanu, numeroşi oameni de afaceri ale căror firme au avut în ultimii ani contracte importante cu Consiliul Judeţean Prahova, dar şi Răzvan Alexe, cunoscut drept un apropiat al conducerii PSD Prahova. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Reporterii DAS CANCAN.ro vă dezvăluie dedesubturile unei afaceri diabolice. Soţul unei cunoscute prezentatoare TV s-a băgat într-o mega-combinaţie de zeci de milioane €, şantaje şi… În dosar apar numele unui patron de club din Liga I, dar şi al unor afacerişti veroşi)

„După ce a consumat mai multe sticle de vin, mi-a spus că…”

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a dezvăluit într-o serie de înregistrări prezentate la Sinteza Zilei, cum şefii DNA Ploieşti, în frunte cu procurorul-şef Onea Lucian şi cu celebrul procuror Mircea Negulescu ar fi fabricat dosare împotriva lui Victor Ponta, Sebastian Ghiţă şi a familiei Cosma.

Mircea Negulescu: Nu vreau să aibă reprezentarea că eu am fost la capătul…

Vlad Cosma: Păi oricum o are.

Mircea Negulescu: Că ce?

Vlad Cosma: Că tu eşti.

Mircea Negulescu: Că eu sunt? De ce? Ai vorbit cu el acum şi ţi-a lăsat.

Vlad Cosma: Nu, dar vede toată lumea.

Mircea Negulescu: Adică ce vede toată lumea? Că nu înţeleg. Cine vede?

Vlad Cosma: Că întrebi. Că Toader, că Bădescu, că na…

Mircea Negulescu: Toader e DAUNĂ TOTALĂ

Vlad Cosma: Păi vede că-l chemi…mna.

Mircea Negulescu: Păi NU L-AM CHEMAT, IL ARD AŞA, DIN ZBOR. TOADER A FOST AŞA…UN FETIŞ.

Vlad Cosma: Da, dar vede că tu..

Mircea Negulescu: Şi cine să-l ia pe Toader? Îl iau eu…

Vlad Cosma: Păi nu-l lua nimeni până acum. Dintr-o dată, l-a luat cineva pe Toader.

Mircea Negulescu: Asta e…ce? L-am luat pe el? L-am luat pe Toader.

Vlad Cosma: Mda.

Mircea Negulescu: Ştie că, DACĂ INTRU PE EL, I-AM DAT-O LA TEMELIE. VREAU SĂ-L PARADESC, DAR NU CU MÂNA MEA.

Vlad Cosma: Vrei să vezi dacă au ăştia forţă (n.r. DNA Ploieşti)

Mircea Negulescu: Nu, VREAU SĂ-L PARADESC CU MÂNA ALTCUIVA PENTRU CĂ AŞA S-A STABILIT.

Vlad Cosma: Şi dacă ieşeai tu, ce?

Mircea Negulescu: Nu ştiu care au fost…”, se arată într-o primă înregistrare.

Vlad Cosma a continuat cu dezvăluiri incredibile, susţinând că procurorii îl ameninţau că îi vor aresta sora. „Din acest grup organizat fac parte Onea Lucian, procuror şef al DNA, Deaconu Giruela, printre altele şi naşa domnului Onea, celebrul procuror suspendat Negulescu, cât şi poliţiştii judiciari Mihai Iordache şi Florea Gabriel. Scopul lor era să inventeze dosare, pe baza probelor fabricate. În acest mod a fost promovat Negulescu, zis Portocală, împreună cu procurorul Onea fabrica probe pentru dosarul care îl viza pe premierul Ponta. Grupul infracţional a aşteptat şi au început să facă probe împotriva premierului şi a celor din jurul său. Aşa a apărut dosarul Hidro. Comanda primită era să se inventeze probe din care să rezulte că banii au ajuns prin deputatul Ghiţă în campania pentru prezidenţiale a lui Victor Ponta.

În data de 24 aprilie 2015, după ce am devenit suspect în dosarul Hidro, procurorul Negulescu m-a invitat la masă alături de alte persoane. După ce a consumat mai multe sticle de vin, mi-a spus că ţine foarte mult la sora mea şi că e supărat că procurorul Onea vrea să îi facă un dosar. Conştient fiind că ne mai fabricaseră patru dosare penale şi că sora mea creşte singură un copil de 5 ani, am acceptat propunerea de a mă întâlni cu procurorul Onea.

După ce Ponta a pierdut, au fabricat probe împotriva premierului şi a celor de lângă el. Aşa a ieşit dosarul Hidro. S-au inventat probe. Grupul infracţional de procurori de la DNA Ploieşti au fost abuzivi şi nelegali. Datorită relaţiilor de prietenie ale surorii mei cu el, Negulescu m-a invitat la masă. După ce a consumat patru sticle de vin mi-a spus că ţine la sora mea. Mi-a spus că Onea vrea să îi facă dosar şi că vrea să-l aresteze pe Sebastian Ghiţă.

Am acceptat propunerea lui Negulescu să mă văd cu Onea Lucian. Au ameninţat voalat. Pe aceşti procurori nu îi poate opri nimeni. Onea Lucian mi-a spus şi cum îi va face pe Sebastian Ghiţă sau Victor Ponta şi că o arestează pe sora mea. I-am spus că accept orice doar să nu îmi aresteze sora. Trebuia să falsific probe şi să le plantez. Am început şi încercat să înregistrez şi pozez, să las urme„, a spus Vlad Cosma. (NU RATA: Blaga a chefuit cu colegul de “faptă” în prima zi a anului. Imagini fabuloase cu ”Buldogul” şi generalul cu geanta cu 700.000 €. Nababul milionar anchetat de DNA a sponsorizat chiolhanul împărătesc de la ziua fostului ministru de Interne)

Cum ar fi fost făcut primul dosar împotriva lui Sebastian Ghiţă

Fostul deputat, care este fratele Andreei Cosma, cu care procurorul Negulescu ar fi încercat să aibă o idilă, a înregistrat o serie de convorbiri pe care le-ar fi avut cu procurorul „Portocală”. Din convorbiri ar reieşi că procurorul Negulescu ar fi fabricat probe în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

De semenea, Vlad Cosma dezvăluie cum procurorul DNA Ploieşti Onea i-ar fi cerut să modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

„Aceste probe false au fost folosite cu rea credinţă pentru a induce în eroare judecătorii de la Tribunalul Prahova când a fost cerut mandat de arestare pentru Sebastian Ghiţă. M-au pus să modific pozele care au venit în plic, să le fac din nou, fără dată. Sunt la fel, numai că le-am scos data. Nicolas Anatolie…o să-i umplu 8-ul ăsta de aici. Şi să mai umplu aici, încă un 8 la Matei Maria.

Mă duc cu tabelele modificate înapoi la DNA, la Onea Lucian care se uită la ele şi îmi spune că e foarte mulţumit. Procurorul Negulescu m-a chemat să-mi spună ulterior că am reuşit să o salvez pe sora mea, dar să am grijă la ce spune procurorul Onea. Probele au fost folosite împotriva lui Sebastian Ghiţă. Aşa au reuşit să introducă în dosar nişte probe false, prin care au reuşit să aresteze un deputat şi să compromită un premier şi familia sa. În acelaşi mod a fost fabricat şi dosarul în care mă judec la ÎCCJ, fiind adus un stick cu probe false. La acest moment, stickul a dispărut, iar martorul mincinos a recunoscut în faţa judecătorilor”, a declarat Vlad Cosma în înregistrare.

De altfel, sora lui Vlad Cosma, Andreea, a depus plângere penală împotriva lui Mircea Negulescu, după ce tatălui, mai exact lui Mircea Cosma, fostul preşedinte al CJ Prahova, procurorul îi făcuse dosar, iar ei îi trimitea mesaje de dragoste. Aceasta cere daune în valoare de 1,5 milioane de euro. Andreea Cosma a devoalat şi cum a fost făcut primul dosar al lui Sebastian Ghiţă. (VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. Atâta ostentaţie mai rar, dar DNA-ul l-a ocolit… Cazul lui şochează: Probabil e cel mai cinstit milionar îmblănit din România!)

“Primul dosar al lui Sebastian Ghiţă a fost făcut după ce procurorii mi-au luat arhiva notarială. Pe baza a ce au găsit acolo, în actele notariale, procurorii au construit dosare”, a spus Andreea Cosma.

În decembrie 2016, Sebastian Ghiţă a prezentat câteva înregistrări cu Mircea Negulescu, de-a dreptul scandaloase.

Mircea Negulescu: Băga-mi-aş… în mă-sa! Nu mai putem să trăim pe planeta Românica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghiţă, care este un vagabond, o zdreanţă, Eu spun aşa… Eu i-o spun în faţă până la urmă: Bă, eşti o zdreanţă! Du-te… de aici de panaramă.

Procuror DNA: Da, bă, dar ţi-au ţinut spatele şi ăia de la Bucureşti…

Mircea Negulescu: Da. Bă, mă jur că îi spun în faţă că n-am ce să… ce să îmi facă, să-mi… Păi toate n-au plecat, frate, de la mine?”, este convorbirea dintre cei doi procurori.

Acuzat că ar fi avut o relaţie cu avocata Claudia Tănase, care i l-ar fi „dat” pe primarul Iulian Bădescu

Pe 21 septembrie 2016, senatorul Daniel Savu, fost ofiţer SRI, a sesizat Inspecţia Judiciară împotriva lui Mircea Negulescu. În acţiune s-a precizat că ex-procurorul s-a cuplat cu avocata Claudia Tănase, iar, ca urmare, Mircea Negulescu l-a trimis în judecată pe Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieştiului (naşul avocatei). Senatorul a prezentat pe blogul personal o înregistrare audio despre care a arătat că ar dovedi existenţa unei relaţii de natură sexuală cu avocata Claudia Tănase, respectiva înregistrare fiind atribuită procurorului Negulescu care ar fi afirmat că el a “regulat-o” pe Claudia Tănase şi că aceasta i l-ar fi „dat” pe naşul ei Bădescu (primarul Ploieştiului).

De altfel, a fost făcut public un set de fotografii incendiare, care arată că, la nunta avocatei cu Iulian Tănase (denunţător în dosarul procurorului Negulescu) mireasa a dansat de mama focului cu procurorul DNA, acesta ţinând-o strâns în braţe, cu mâna pe mijloc şi obrazul lipit de al ei, în ipostaze care relevă o mare apropiere. De asemenea, în imagini apare şi judecătorul Iulian Dinu, de la Tribunalul Prahova, cel care l-a arestat pe primarul Iulian Bădescu în dosarul instrumentat de procurorul DNA Mircea Negulescu. Iulian Bădescu a fost naşul Claudiei şi al lui Iulian Tănase (mirii-denunţători), iar procurorul de caz Negulescu şi judecătorul Iulian Dinu au fost cei care l-au reţinut şi apoi arestat şi trimis în judecată pe primar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum pe oră
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și mai ieftină, sunt prețuri pentru toate buzunarele”
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și...
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Singurul oraș mare din România fără probleme de trafic. Cum e posibil
Singurul oraș mare din România fără probleme de trafic. Cum e posibil
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește un singur român
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește...