Ramona Gabor

Dupa ce s-a incheiat parastasul mamei lor, surorile Gabor au luat-o pe drumuri diferite. In timp ce Monica a plecat intr-un suflet spre mare, Ramona a mers si ea sa se recreeze, dar la munte.

Ramona a mai petrecut ceva timp alaturi de familie dupa ce s-a incheiat parastasul de un an al mamei sale. Aceasta a mers la Lacul Rosu, duminica, probabil pentru a se mai relaxa.

Imediat dupa parastas, Ramona a mers la Lacu Rosu
Imediat dupa parastas, Ramona a mers la Lacu Rosu

In acelasi timp, sora ei, Monica, a preferat sa mearga pe litoral, acolo unde inca se mai afla Irina si fostul ei sot, Irinel Columbeanu.

Ramona Gabor

Ramona, insa, nu a parasit plaiurile natale pana cand nu a mers pe la toate neamurile, chiar si la cele care nu au apucat sa ajunga la pomana.

CITESTE SI:

Moni, “terorizata” mai rau decat o maicuta in sihastrie! De ce nu o mai lasa Mr. Pink sa poarte rochii scurte, sa se machieze si..

Ce a facut-o pe Moni sa izbucneasca in plans la Bacau! Nimeni nu se astepta ca ea sa aiba reactia asta fata de tatal sau!

Mesaj emotionant pentru mama sa

Chiar in ziua in care s-a implinit un an de la moartea Veronicai Bulai, Ramona a postat un mesaj emotionant pe contul ei de Facebook.

Ramona Gabor

"A trecut un an de când Dumnezeu si îngerii au luat-o pe mama de lângă mine. Iubita mama, nu vreau sa îmi iau rămas bun si niciodată nu voi putea îngropa durerea pe care ai lăsat-o in urma; îţi spun doar ca te iubesc mult pana ne vom revedea din nou.”, a scris Ramona pe Facebook.

R.O.
 

Citeste despre: ramona gabor, parastas gabor, parastas veronica bulai, monica gabor


Share On Facebook