votat

Doi miri din Galati au mers de dimineata direct la sectia de votare pentru a-l alege pe viitorul presedinte al Romaniei. Cei din comisie au facut ochii mari cand i-au vazut.

Au petrecut pana dimineata in cea mai importanta zi din viata lor, iar apoi au mers sa isi exercite dreptul de vot. Doar mireasa a putut vota, insa sotul ei a insotit-o pana in sectie.

„Am iesit la vot sa ne facem datoria de cetateni. Cred ca suntem primii, ne bucuram si speram sa vina cat mai multa populatie la vot”, a spus Ionel Munteanu.

votat


Dupa ce a votat, Paula a avut si un mesaj pentru viitorul presedinte: „Sa-i dea Dumnezeu minte, intelepciune. Atat. Norocul si-l face omul si cu mana lui. Sa se gandeasca la popor, la binele tarii si apoi la binele personal si alte lucruri”.

votat


Paula Munteanu are 35 de ani si si-a unit destinul cu un cadru militar mai tanar decat ea cu sase ani. Sunt impreuna de doi ani si tot impreuna au mers la sectia de votare dupa ce au terminat petrecerea de la restaurant. Acolo a votat doar Paula, alesul ei neputand vota.

CITESTE SI

FOTO Vedetele au iesit la vot! Care au fost cei mai harnici si cum s-au prezentat in fata urnelor!

Ce s-a intamplat cu 16.000 de romani, cu doar o zi inaine de alegeri! Continua azi pana la ora 21:00

Sursa foto: Voxtvregional

D.C.

Citeste despre:miri, votat, galati


Share On Facebook