Andreea Marin

Potrivit ADPM, Andreea Marin e pe punctul de a-si reface viata alaturi de un specialist fizioterapeut si osteopat de origine turca de la spitalul Acibadem din Istanbul.

La nici jumatate de an de cand a divortat de Stefan Banica Jr., Andreea Marin pare ca vrea sa-si refaca viata, cel putin spun apropiatii, scrie ADPM.ro.

Andreea Marin

Barbatul despre care se spune ca ar fi noua cucerire a vedetei tv se numeste Tuncay Ozturk si este de profesie medic. Vedeta nici nu a negat idila cu turcul, insa nici nu a confirmat zvonul.

"Nu imi doresc sa vorbesc despre viata mea privata, va rog sa nu va suparati. Consider ca e firesc ca la un moment dat viata sa mearga mai departe, atat pentru mine, cat si pentru tatal copilului meu. Insa nu simt nevoia sa justific nimic din ce se intampla in viata mea intima, daca se intampla! E dreptul meu sa fiu un om discret", a declarat Andreea Marin.

Tuncay Ozturk este absolvent al Facultatii de Medicina din Istanbul, s-a perfectionat la universitati din Olanda si Germania, iar in prezent isi desfasoara activitatea la spitalul Acibadem din Istanbul.

Andreea Marin

C.C

Citeste despre: andreea marin iubit, andreea marin noul iubit, andreea marin iubit turc, andreea marin, turc, medic, tuncay ozturk


Share On Facebook