Victoras Micula

Nu a reusit sa ia BAC-ul in aceasta vara, iar acum nu va mai putea sa dea examenul maturitatii pentru doua sesiuni. In timpul probei la Limba si Literatura Romana, Victoras Micula a fost prins copiind, asa ca a fost dat afara din sala imediat.

Mosteneste o avere de peste 160 de milioane de euro si pare ca asta este suficient pentru el. Daca situatia financiara a lui Victoras Micula este extraordinara, nu acelasi lucru se poate spune despre cea scolara. Tanarul nu scapa nicio ocazie pentru a etala bogatia in care traieste si este recunoscut pentru extravagantele sale, insa, atunci cand vine vorba despre scoala, totul e un adevarat prapad.

Victoras Micula de abia a implinit 18 ani
Victoras Micula de abia a implinit 18 ani

In aceasta vara, Micula junior nu a reusit sa promoveze examenul maturitatii, reusind sa isi faca tatal de rusine. Se pare, insa, ca asta nu l-a afectat prea mult. In loc sa invete pentru sesiunea de toamna, tanarul a ales sa foloseasca o metoda mult mai usoara, copiind. Numai ca, exact cand spera ca va trece cu bine de proba la Limba Romana, Victoras s-a trezit dat afara din sala.

Victoras Micula detine un bolid de 200.000 de euro

CITESTE SI

Crezi ca aroganta cu elicopterul la manastire e tare?! Stai sa vezi cum a venit la Mamaia, de 1 Mai, beizadeaua Victoras Micula!

Beizadeaua Victoras Micula a fost implicat intr-un accident de circulatie! Afla ce s-a intamplat!

Dupa ce a fost vazut in timp ce copia, acesta a fost scos din sala de examen si i s-a interzis sa mai sustina Bacalaureatul pentru urmatoarele doua sesiuni. Astfel, mostenitorului averii Micula va mai sta un an pe tusa pana cand va putea sa treaca cel mai important hop al vietii lui de pana acum.

Victoras Micula este mostenitorul unei averi colosale
Victoras Micula este mostenitorul unei averi colosale

Recunoscut pentru extravagantele sale

Victoras Micula este recunoscut pentru extravagantele sale. Tanarul a facut furori atunci cand s-a prezentat la mormantul parintelui Arsenie Boca cu elicopterul personal.

A.D.
 

Citeste despre: victoras micula, victoras micula bac, beizadea bac, victoras micula dat afara de la bac, victoras micula examen bacalaureat


Share On Facebook