Nicoleta Luciu

Tatal Nicoletei Luciu are grave probleme financiare, dupa ce hotii i-au spart casa. Barbatul a marturisit pentru CANCAN.ro ca de abia are bani de paine si ca are mare nevoie de fiicele sale, Nicoleta si Iuliana, insa acestea nu vor sa auda de el

Telenovela din familia Luciu pare sa nu se mai termine. De mai bine de cinci ani, Ion Luciu incearca sa fie reprimit in sanul familiei. Acesta promite de fiecare data ca se va schimba si ca va renunta la patima pentru alcool, insa nu reuseste niciodata sa se tina de cuvant. Lunile trecute, Nicoleta Luciu i-a promis tatalui sau ca daca va reusi sa nu bea timp de doua luni, il va primi in sanul familiei si il va lasa sa isi vada nepotii. Bartbatul a jurat cu cerul si cu pamantul ca se va schimba si a refuzat internarea intr-o clinica de dezalcoolizare.

 

Are nevoie de ajutor financiar!

Iuliana si Nicoleta Luciu
Minunea a tinut insa numai o luna, timp in care barbatul sustine ca nu a mai pus gura pe alcool. Insa, atunci cand s-a intors de la casa parinteasca la Bucuresti, Ion Luciu a cazut din nou in patima viciului pe care il are de mai bine de 30 de ani, iar fetele lui nici nu vor sa mai auda de el. 
Ion Luciu
Ca si cum toate aceste lucruri nu ar fi fost suficiente, barbatul a ramas si fara bani dupa ce hotii i-au calcat pragul casei: "Sunt tare amarat. Muncesc eu, dar nu imi ajung banii. Fac tot ceea ce pot pentru un banut. De abia am de paine. Le-am cautat pe fiicele mele, insa nu dau de nici una. M-au uitat, si-au uitat tatal din nou. Imi e dor de ele, am nevoie de familia mea, de ajutor", a declarat Ion Luciu, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Tatal Nicoletei Luciu a refuzat sa mearga la dezalcoolizare, dar i-a facut fiicei lui un juramant! “Ma las de bautura, daca…!”

Le-a promis copiilor ca nu mai pune gura pe alcool, dar a recidivat! Ce a ajuns sa faca acum tatal unei vedete de la noi!


Isi vrea nevasta langa el

tata nicoleta luciu
Ion Luciu isi iubeste cu disperare sotia, chiar daca sunt despartiti de ani buni, tocmai din cauza viciului sau. Barbatul isi asteapta totusi partenera acasa, macar acum, vara, cand este vacanta.
Ion Luciu locuieste la Bucuresti, intr-un apartament, iar acolo merge doar vara
Ion Luciu locuieste la Bucuresti, intr-un apartament, iar acolo merge doar vara
“Imi astept sotia sa vina acasa. Si fetele cu nepotii, ca doar acum e vara si vor avea si ele concedii. Iii astept pe toti sa ma viziteze, sa stam impreuna, sa ne fie bine. Imi astept sotia sa vina acasa. Noi nu suntem divortati cu acte, suntem doar despartiti”, ne-a mai spus barbatul, cu emotie in glas.

 

Claudia Balan

Citeste despre: ion luciu, nicoleta luciu tata, ion luciu alcool, ion luciu bolnav


Share On Facebook