Israela
Israela s-a dus ieri la dentist pentru a-si face o lucrare de infrumusetare a danturii

Ajunsa la varsta de 74 de ani, Israela, una dintre cele mai bogate femei din Romania, a luat o decizie socanta. Sa isi faca testamentul. Temandu-se ca ar putea fel de fel de rude avare, milionara si-a pus sotul la adapost, numindu-l mostenitor unic.

Ea are74 de ani, este milionara in euro, dar mai ales, singura. El, un barbat de 44 de ani, cu multa pofta de viata, dar si cu venituri modeste. De mai bine de sapte ani, Israela Vodovoz si Liviu Arteni formeaza o familie, iar relatia lor pare sa mearga ca pe roate. Ba mai mult, milionara nu pierde nici o ocazie de a marturisi cat este de fericita si ce viata sexuala nemaipomenita are alaturi de sotul sau. Insa, pentru ca anii au trecut, iar problemele de sanatate au inceput sa fie din ce in ce mai frecvente, Israela a considerat ca a venit momentul sa aiba grija de viitorul lui Liviu.

 

Are o avere de 50 de milioane de euro!

Israela si Liviu isi doresc doi copii, motiv pentru care se gandesc serios sa depuna dosarul pentru adoptie
Israela si Liviu isi doresc doi copii, motiv pentru care se gandesc serios sa depuna dosarul pentru adoptie
Constienta ca a trecut de mult de prima tinerete, Israela s-a hotarat sa isi faca testamentul. Asa ca si-a chemat avocatul si i-a marturisit care sunt ultimele ei dorinte: " Israela stie ca prin preajma ei mai sunt si persoane avare, care ii vor averea. Totusi, vorbim de o avere fabuloasa, de aproape 50 de milioane de euro. In plus, in aceste cazuri, mereu apar rude de unde nu te astepti, care vor si ele o bucatica din "placinta". Israela este o femeie foarte practica, mereu cu picioarele pe pamant.
Israela si sotul ei vor sa plece din Romania
A simtit ca un testament ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar putea face, pentru a-l proteja pe sotul ei. Nu a recurs la acest gest pentru ca se gandeste la moarte. Nici gand de asa. Este foarte vioaie, are o energie incredibila. Insa a vrut sa lase lucrurile in ordine, pentru ca nimeni nu are viata asigurata
", a declarat un apropiat al afaceristei, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Israela dezvaluie secrete din dormitor: “Ne sarutam dimineata, dormim imbratisati si facem sex

Cel mai controversat cuplu din Romania a luat o decizie socanta! Vinde tot si pleaca sa faca inconjurul lumii intr-o caravana!

Israela şi Liviu vor să fie staruri de cinema! "Vrem să călcăm pe covorul roşu de la Hollywood"! Vezi ce film au în cap să facă!


Sexul este prezent in viata noastra!

Israela a suferit enorm in urma aflaraii acestei vesti, dar Liviu, sotul ei, a sustinut-o
Israela a suferit enorm in urma aflaraii acestei vesti, dar Liviu, sotul ei, a sustinut-o
In urma cu cateva luni, Israela acorda un interviu spumos reporterilor CANCAN.ro, in care de dezbraca de orice fel de secret, dar si de pudoare. Astfel, fara nici un fel de retinere, milionara ne-a vorbit deschis despre viata sa intima: "Avem un obicei, dimineata, cand ne trezim, ne sarutam si ne spunem “Buna dimineata, dragostea mea”. Noi ne spunem si de 50 de ori pe zi ca ne iubim si ne sarutam toata ziua. Viata noastra intima este deosebita, noua ne place sa spunem ca facem dragoste cu sufletul 24 de ore din 24. Si cand vrem sex il avem, el este prezent in viata noastra. Noi stam mereu imbratisati, ne tinem de mana. Ne facem surprize mereu, deja cinele romantice, la lumina lumanarilor, nu mai sunt surprize pentru noi. Au devenit obisnuinta, le avem aproape in fiecare seara. La noi nu prea exista gelozii, eu una nu prea sunt, ca sunt foarte sigura pe sentimentele lui. El mai este uneori gelos, dar nu avem o problema in cuplu din aceasta cauza".

 

Claudia Balan

 

Citeste despre: israela, israela milionara, israela sot, israela testaemt, israela avere


Share On Facebook