Vica blochina

Este anotimpul schimbarilor pentru multe vedete de la noi. A venit randul Vicai Blochina sa fac o schimbare radicala de look.

Vica Blochina a avut o mare curiozitate in acest weekend. Fosta iubita a lui Piturca a vrut sa vada cum ii sta bruneta si pentru asta le-a cerut parerea fanilor de pe Facebook. Vica a postat o imagine, in care apare bruneta si cu bucle.

Vica blochina

 

In doar cateva minute, imaginea a primit sute de like-uri, iar parerile au fost impartite."Acum, serios conteaza daca esti blonda sau bruneta? Parerea mea ca nu continua sa fi tu insuti", 'Bruneta si eventual cu suvite rosii", 'Blonda sau bruneta, tot figuranta ramai", i-au comentat admiratorii in dreptul imaginii.

Citeste si

Vica Blochina da cartile pe fata despre relatia cu Botezatu: "Ne trezeam impreuna, Catalin ma..."

Vica Blochina n-a avut timp de cumparaturi! Ce a facut vedeta in Sambata Mare, imbracata in haine mulate si sexy

S-a impacat cu Piturca

In ianuarie, Vica Blochina a facut o mutare la care putini se asteptau. Dupa un razboi vechi de ani de zile, a decis sa faca pace cu fostul ei iubit, Victor Piturca, marturisind ca a luat aceasta hotarare pentru binele micutului Edan, baietelul rezultat din relatia lituaniencei cu selectionerul echipei noastre nationale de fotbal.

L.L

Citeste despre: vica blochina, vica blochina schimbare look, vica blochina bruneta


Share On Facebook