Irina Boureanu

In 2004, Cristian Boureanu divorta de sotia sa, Irina, dupa ce aceasta il inselase tocmai cu nasul lor de cununie, Sebastian Vladescu. Cei doi nu si-au vorbit ani intregi, insa, acum, au revenit la sentimente mai bune de dragul fiicei lor.

In primavara anului 2000, atunci cand nu era atat de cunoscut in viata publica, Cristian Boureanu s-a casatorit cu o satena superba cu ochii albastri, Irina, care avea sa ii daruiasca mai apoi si o fetita. Insa, dupa numai patru ani de mariaj, politicianul a divortat, dupa ce si-a prins sotia sarutandu-se cu nimeni altul decat nasul lor de cununie, fostul ministru Sebastian Vladescu.

Boureanu nu a zabovit mult timp si s-a indreptat spre masina
Boureanu nu a zabovit mult timp si s-a indreptat spre masina
Cristian Boureanu a tunat si a fulgerat mai apoi, si a decis sa divorteze imediat de sotia sa. A cerut custodia fiicei lor si a si castigat-o. La putin timp de la pronuntarea divortului, Irina si-a oficializat relatia cu nasul Vladescu.

 

A fost inselat de prima sotie cu... nasul!

Irina Boureanu
Boureanu si fosta sa sotie nu au schimbat ani intregi un cuvant, insa, in cele din urma au fost nevoiti sa inceapa sa comunice de dragul fiicei lor. Intre timp, politicianul a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, cu care s-a si casatorit, iar Irina a fost parasita de Vladescu. Acum, cei doi fosti soti se inteleg foarte bine de dragul copilului.
Cristian Boureanu si Irina au fost casatoriti timp de patru ani
Cristian Boureanu si Irina au fost casatoriti timp de patru ani

Valentina Pelinel, Cristian Boureanu
Surse demne de incredere au marturisit ca Irina si-ar dori sa se impace cu Boureanu, insa politicianul nici nu vrea sa auda de asa ceva. Si-a iertat fosta sotie, insa nu a uitat ce a facut. Desi are un fost sot celebru, Irina nu isi doreste publicitate, motiv pentru care evita orice fel de aparitie in locuri publice.

 

CITESTE SI:

Fosta sotie a deputatului Boureanu s-a cuplat cu fratele lui Falemi

Adevarul despre Valentina Pelinel si Cristian Boureanu! Ce se intampla acum intre cei doi este halucinant

 

A fost inselat si de a doua sotie?

Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa anuntarea divortului
Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa anuntarea divortului

Cristian Boureanu a trecut recent prin al doilea divort din viata sa, de data acesta de fostul fotomodel Valentina Pelinel, cu care a fost casatorit timp de sase ani. Gurile rele spun ca si blondina i-ar fi fost acestuia infidela, acesta fiind si motivul pentru care a decis sa puna capat mariajului.

 

Claudia Balan

Citeste despre: cristian boureanu, cristian boureanu fosta sotie, cristian boureanu inselat, cristian boureanu irina


Share On Facebook