zav

Oana Zavoranu a avut motive serioase sa astepte acest weekend, insa ploia i-a dat peste cap toate planurile pe care si le facuse. Bruneta voia sa mearga la piscina impreuna cu prietenele ei, insa n-a avut nicio sansa.

Furtuna care s-a abatut astazi asupra Bucurestiului a tinut-o in casa pe Oana Zavoranu, care visa sa stea intinsa pe un sezlong si sa se bronzeze putin. Cum toata vara a fost extrem de ploioasa si zilele frumoase putine, Oana nu a apucat sa se bucure asa cum o facea in alti ani.

zavoranu

“De cateva zile vreau sa merg cu niste prietene la cea mai fita piscina,dar vremea asta este ingrozitoare! Asta e, poate vine vara cu adevarat macar si pentru o saptamana ca daca nu, solarul sa traiasca. Dar ne vom distra oricum”, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

zavoranu


CITESTE SI
I-a declarat RAZBOI! Vezi care a fost reactia lui Pepe, dupa ce Oana Zavoranu l-a acuzat de violenta domestica!

DECLARATII HALUCINANTE!Oana Zvoranu supravietuieste cu pastile!"Da, sunt dependenta de..."

Linsaj mediatic la adresa lui Pepe

pepe

Oana Zavoranu a pornit un atac necrutator la adresa fostului ei sot, Pepe, imediat dupa ce acesta s-a casatorit cu Raluca Pastrama. Querida a declarat ca Pepe a batut-o si era extrem de gelor, iar relatia lor a fost una toxica, in care ea nu avea voie sa faca absolut nimic fara stirea lui. Cea mai socanta dezvaluire a fost legata de un copil din flori pe care Pepe il are cu o femeie din Constanta.

D.C.

Citeste despre: oana zavoranu, pepe


Share On Facebook