doliu Silviu Dj

Silviu Andrei, DJ-ul emisiunii "Un show păcătos", este în doliu. Tatăl lui s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp.

Silviu Andrei a anunţat pe Facebook că tatăl său a decedat. "Da, după zvonul din urma cu două săptămâni ca ar fi murit, de data asta tatal meu chiar s-a stins. Astazi l-am inmormantat la Iasi. Am povestit pe Facebook că relatia noastră a devenit mai solida in ultimii ani. Probabil vârsta i-a dictat sa apeleze la constiinta. Îmi pare rău ca n-am putut să ne povestim mai multe dar asa e in viata. Nu poţi fi fiul cuiva cu de-a sila. Nu poti fi tatăl cuiva daca nu simti cu adevarat. Eu sunt împacat. Sper ca si el. Dumnezeu să-l odihnească! Iubiti-va parintii si aveti grija de ei, orice ar fi. Multumesc tuturor pentru sustinere", a scris Silviu Andrei pe pagina sa de Facebook.

Silviu si tatal lui aveau o relatie special
Silviu si tatal lui aveau o relatie special

În urmă cu două săptămâni, Silviu Andrei fusese anunţat în mod eronat că i-a murit tatăl, iar totul a fost povestit tot pe Facebook de DJ-ul de la "Un show păcătos":
"Pe la 3 dupa amiaza am primit telefon ca a murit tata si pe la 8 seara vorbeam cu el la telefon. Incredibil cum un zvon poate face din om neom. (...) Pe la 3 ma suna mama si-mi zice ca are o veste proasta, "-A murit taica-tu". Am ramas mut. Eram la volan, ma intorceam de la Focsani. Am tras pe dreapta. Asta nu e genul de veste care sa ma tina atent la volan. Mama mi-a zis ca a sunat-o o prietena, care a auzit de la o colega, care are un amic vecin cu tata, cum ca l-ar fi gasit mort in casa. Am luat-o de buna pentru ca in tot lantul asta al zvonerilor si raspandacilor sunt oameni seriosi. Si da-i plans, da-i regrete, da-i presupuneri. Ca la noi la romani. Pe la 8 seara ma suna mama. " - Hai ca m-a sunat acum prietena noastra sa mi zica ca a fost o confuzie. De fapt, a zis un vecin din bloc de la taica-tu ca nu l-au vazut demult si au presupus ca a murit si uite asa s-a propagat toata treaba asta aiurea pana la noi. Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe "mort". Era acasa bine merci, se uita la un film. Na poveste. Nici nu i-am zis ce istorie s-a vehiculat despre el sa nu-l sperii", povestea atunci Silviu Andrei.

Livia Lixandru

Citeste despre:doliu, doliu un show pacatos, doliu silviu tata un show pacatos


Share On Facebook