Ambulanta

Opt tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 24 de ani, au decedat in cursul noptii de marti spre miercuri, in urma unui grav accident rutier produs pe strada Muncesti din capitala Republicii Moldova, relateaza PRO TV Chisinau.

Potrivit Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, un automobil Renault Megane a fost proiectat intr-un copac, iar in acesta se aflau opt tineri, dintre care sase au decedat pe loc.

Celelalte doua persoane care se mai aflau in viata au decedat in drum spre spital.

Politia a stabilit ca cei opt tineri au decedat din cauza vitezei excesive.

Ei se deplasau din Revaca spre Chisinau, iar la intersectia strazilor Muncesti si Dacia, in capitala Republicii Moldova, automobilul a derapat si a intrat intr-un copac.

Tinerii decedati, trei fete si cinci baieti, erau originari din satele Revaca si Floreni, raionul Anenii Noi (centru), conform Inspectoratului National de Patrulare, si veneau in Chisinau la un club de karaoke.

Potrivit unui comunicat de presa al politiei, "tinerii au consumat bauturi alcoolice in padurea de langa localitatea Floreni, dupa care au consumat bauturi alcoolice intr-un bar din localitatea Floreni, iar soferul, conform declaratiilor martorilor, ar fi fost in stare de ebrietate".

Urmarirea penala urmeaza sa stabileasca toate circumstantele producerii acestui accident, anunta politia.

R.N.

banner

Citeste despre: accidente rutiere, republica moldova


Share On Facebook