Piedone, Piedone bunic

Vinerea trecuta, primarul sectorului 4 a devenit pentru prima data bunic. Parca in cinstea nepotului sau, Cristian Popescu Piedone a decis sa faca o schimbare radicala de look. A reusit sa socheze pe toata lumea!

In urma cu doar trei zile, una dintre cele mai mari dorinte ale lui Piedone s-a implinit, dupa ce si-a privit pentru prima data nepotul, baiatul fiului sau Vlad si al sotiei acestuia, Loredana. Inca de la primele ore ale diminetii, primarul sectorului 4 s-a prezentat la clinica unde David Cristian a venit pe lume si a asteptat cu sufletul la gura sa ii spuna “bun venit” in aceasta lume.

In jurul pranzului, asteptarea lui a luat sfarsit, iar Cristian Popescu Piedone a devenit oficial bunic. Evenimentul a fost sarbatorit alaturi de nasii Andra si Catalin Maruta, chiar pe holurile spitalului, iar spre seara, alaturi de toti prietenii, rudele si apropiatii, la un restaurant elegant din Bucuresti. Se pare, insa, ca petrecerea pe care a dat-o in cinstea nepotului sau nu a fost un “cadou” suficient pentru cel mic.

Primarul sectorului 4 s-a tuns zero si si-a dat barba jos
Primarul sectorului 4 s-a tuns zero si si-a dat barba jos

CITESTE SI

Piedone a devenit bunic! Prima poza cu nepotul primarului a primit deja mii de like-uri

Imagini de arhiva cu transformarea incredibila a lui Piedone! Vezi cum a pierdut 100 de kilograme!

Dupa ce a devenit bunic, primarul sectorului 4 a decis ca a venit momentul sa faca o schimbare radicala in viata lui. Acesta s-a tuns zero si a renuntat si la barba care l-a consacrat. Prietenii au ramas fara cuvinte atunci cand l-au vazut cu noul look, iar Piedone a primit numeroase aprecieri pentru noua lui imagine.

Piedone a devenit bunic in urma cu trei zile. Atunci avea si barba si nici nu era tuns zero
Piedone a devenit bunic in urma cu trei zile. Atunci avea si barba si nici nu era tuns zero

Va purta numele baiatului Andrei si al lui Maruta

Desi abia a venit pe lume, nepotul lui Piedone are numele ales deja de ceva vreme. Micutul se va numi David Cristian, primul nume provenind de la baiatul Andrei si al lui Catalin Maruta, iar cel de-al doilea fiind “mostenire” de la bunicul sau. Sa le traiasca si sa se bucure de el!

A.D.
 

Citeste despre: piedone, piedone bunic, primar sector 4, piedone nepot prima fotografie, piedone nepot, piedone poza nepot, piedone chel, piedone tuns zero, piedone look nou, andra maruta nasi nepot piedone


Share On Facebook