compact

E o trupa legendara, dar numai numele a mai ramas, acum! Dupa ce Leo Iorga a ales sa paraseasca formatia Compact pentru a demara un alt proiect, acum si basistul a decis sa plece, nemultumit de rolul pe care-l avea in cadrul grupului.

Trupa Compact a luat fiinta in 1977 si iata ca a reusit sa incante milioane de fani. Acum insa, formatia este la un pas de declin, dupa ce un alt membru de baza a decis sa paraseasca corabia. In urma cu cativa ani, Leo Iorga a hotarat sa-si faca propria trupa, Pact, iar acum un alt membru cu state vechi le-a spus adio colegilor sai facandu-si propriul proiect muzical si bifand un nou inceput, pe scena. 

coco compact
Basistul Coco visa de multa vreme la o cariera de solist si a hotarat ca a venit vremea schimbarii. Astfel, in urma cateva luni, Coco a parasit formatia si si-a facut propria sa trupa, care-i poarta numele. Primul sau eveniment ca solist l-a avut chiar in acest weekend, cand a cantat in deschiderea unui concert al unei formatii mult mai cunoscute.


Vrea ca Baron sa-l faca vedeta

coco compact

Coco a decis sa plece din Compact dupa o lunga perioada de gandire, dorindu-si sa fie sigur de deciza luata. Acesta mizeaza pe ajutorul lui Radu Baron pentru a deveni vedeta si este sigur ca va reusi sa dea lovitura pe piata muzicala, cu noul sau proiect. Desi Radu Baron nu are mare experienta in industria pop-rock.

 

CITESTE SI

Nu mai e o coincidenta! BLESTEMUL care i-a lovit pe membrii trupei Compact: "Daca unul din noi moare..."

Inca o lovitura teribila pentru Compact! Ce s-a intamplat cu ucigasa fostului chitarist al trupei!

"Coco" de la Compact si-a serbat ziua la Niagara! A stat pe marginea cascadei cu baietii din trupa si a ramas fara respiratie!


A fost confundat cu o femeie

coco compact

Fostul basist al trupei Compact este genul de barbat care adora pletele, asa ca de cativa ani buni nu s-a mai atins niciuun frizer de parul lui. Din aceasta cauza, insa, a avut parte si de multe intamplari amuzante, una dintre acestea avand loc chiar de curand. In timp ce statea de vorba cu Radu Baron, Coco a fost confundat cu o femeie iar un barbat bine i s-a adresat cu "Saru-mana".
 

Georgiana Coman

Citeste despre: compact, trupa compact, coco compact, basist coco compact, compact destramare


Share On Facebook