ama

Relatia Andreei Marin cu turcul Tuncay Ozturk pare sa intre pe un fagas stabil. Cele sase luni de relatie au fost presarate cu despartiri si impacari, insa, in cele din urma, cei doi par sa-si fi dat seama a sunt meniti sa fie impreuna.

Andreea si Tuncay s-au sfatuit asupra tigaii pecare urma sa o cumpere
Andreea si Tuncay s-au sfatuit asupra tigaii pecare urma sa o cumpere
Si cum dragostea rupe orice bariere si trece orice granite, din Turcia pana in Romania nu a fost decat un pas pentru fizioterapeutul care a facut-o pe zana damboviteana sa simta din nou fluturi in stomac, dupa divortul de Stefan Banica Jr. Se pare ca tanarul a decis sa-si schimbe viata in numele iubirii si sa se mute in tara de bastina a femeii care a pus stapanire pe inima lui. In consecinta, ar fi achizitionat un apartament in zona Dorobanti si si-ar fi adus si parintii sa-i binecuvanteze marele pas.
ama


In urma cu doar cateva ore, Andreea, Tuncay si parintii lui au fost fotografiati intr-un complex destinat mobilei si decoratiunilor interioare, cumparand tigai si vesela. Se vede treaba ca vedeta s-a integrat bine in familia iubitului si a beneficiat de acceptul acestora de a-si reface viata alaturi de fiul lor.


Andreea a batut intreg complexul alaturi de iubitul turc si parintii acestuia
Andreea a batut intreg complexul alaturi de iubitul turc si parintii acestuia

Pe parcursul sesiunii de cumparaturi, atmosfera din grup a fost destinsa, semn ca Andreea a fost acceptata de
Pe parcursul sesiunii de cumparaturi, atmosfera din grup a fost destinsa, semn ca Andreea a fost acceptata de "socri"
Ei bine, tabloul de familie pare complet, dar ar fi fost desavarsit daca din ecuatie nu ar fi lipsit micuta Violeta, fiica Andreei, despre care diva a spus in repetate randuri ca se intelege excelent cu noul barbat din viata sa. Oricum, atmosfera din sanul micului grup este cat se poate de destinsa, chiar joviala, semn ca planurile au fost facute, iar zarurile aruncate. Din acest punt, Andreea si Tuncay nu mai au niciun motiv sa nu fie fericiti impreuna, iar distanta nu va mai sta intre ei.


Andreea si Tuncay au parasit complexul comercial de mana si pareau mai fericiti ca nicicand
Andreea si Tuncay au parasit complexul comercial de mana si pareau mai fericiti ca nicicand

ama
De la cumparaturi, Zana i-a condus pe toti la aeroport, le-a inmanat tigaile si tot ceea ce cumparasera, si-a luat ramas bun de la ei si a ramas sa astepte cu sufletul strand intoarcerea, de data aceasta definitive, a jumatatii ei. 

S.I.

Imagini video si mai multe detalii despre acest subiect puteti vedea in aceasta seara la Cancan.ro, emisiune difuzata de luni pana joi, de la ora 22:30, numai pe Acasa TV

Citeste despre: andreea marin, tuncay, familie, casa noua, cumparaturi


Share On Facebook