Andreea Marin

Miercurea aceasta va fi cu siguranta o zi pe care Andreea Marin nu o va uita niciodata. Vedeta a intrat in sala de operatii, alaturi de medicii de la un cunoscut spital din Bucuresti, care se luptau pentru viata unui tanar de 28 de ani.

Faptul ca Andreea Marin a ajutat mai multe persoane cu probleme serioase de sanatate sa se vindece, nu mai este un secret pentru nimeni. De cand si-a infiintat fundatia, vedeta lupta alaturi de cei mai buni medici din Romania si nu numai, pentru a salva cat mai multe vieti.

Si, pentru ca isi doreste sa fie cat mai aproape de cei care au nevoie de ajutorul ei, “zana” ii insoteste chiar si in sala de operatii, atunci cand situatia ii permite acest lucru. Miercurea aceasta, vedeta a fost martora unei interventii destul de complicate, realizate de medicii de la un renumit spital din Capitala.

Andreea Marin a luat parte astazi la o interventie destul de complicata pe cord
Andreea Marin a luat parte astazi la o interventie destul de complicata pe cord

CITESTE SI

Andreea Marin, internata la detoxifiere! "Zana" traieste un adevarat cosmar in Turcia. A vrut sa devina "zen", dar a luat plasa!

Moment uluitor de sinceritate! Andreea Marin a fost la un pas de colaps: "Eram in pragul depresiei, toate mergeau anapoda..."

Timp de cateva ore, doctorul Catalin Badiu a facut tot posibilul pentru ca un tanar de 28 de ani, cu o malformatie cardiaca, sa aiba sansa unei vieti normale. Clipele petrecute acolo, chiar in miezul actiunii, vor ramane pentru totdeauna in mintea si inima fostei prezentatoare TV.

"Zana" a surprins fiecare moment al interventiei chirurgicale

“Sala de operatii, acolo unde inima pacientului -un tanar de 28 de ani cu o malformatie cardiaca ce ii pune viata in pericol - pulseaza in mainile chirurgului cardiovascular, doctorul Catalin Badiu. Va voi povesti mai multe cand voi vedea pacientul din nou pe picioarele sale si chiar pe bicicleta, batand tara in lung si in lat, asa cum viseaza”, a scris aceasta, pe internet.

Ofera ajutor medical romanilor

De cand a pus pentru prima data piciorul intr-o renumita clinica din Istanbul, Andreea Marin si-a dorit ca romanii sa poata avea si ei acces la un astfel de tratament specializat. Asa ca nu a stat prea mult pe ganduri si a creat o reprezentanta si in Romania, unde are grija periodic sa aduca cei mai buni medici din Turcia, pentru consultatii gratuite.

A.D.
 

Citeste despre: andreea marin, andreea marin operatie, andreea marin spital, andreea marin operatie inima


Share On Facebook