Roxana Sarbu

Ghinioanele par sa se tina lant de Roxana Sarbu. In urma cu doar cateva minute, vedeta a fost implicata intr-un accident.

Accidentul s-a produs in zona Pipera sin din fericire nu au existat victime. Intr-un moment de neatentie, Roxana Sarbu s-a ciocnit cu un motociclist, insa urmarile nu au fost grave.

Roxana Sarbu

Motocicleta a fost grav avariata
Motocicleta a fost grav avariata

Roxana incearca sa aplaneze situatia
Roxana incearca sa aplaneze situatia

Contactata telefonic, Roxana ne-a declarat printre lacrimi ca si ea si motociclistul sunt in stare buna, insa este foarte speriata. " Si eu si motociclistul suntem bine. Mai multe nu pot sa va spun. Sunt foarte speriata", a declarat Roxana Sarbu.

Citeste si

Roxana Sarbu a primit o noua lovitura si plange in pumni! Fiica sa a ajuns pe mainile altor femei. Vezi despre cine este vorba

Probleme in Paradis? Relatia dintre Andrei Badiu si Roxana Sarbu, in impas! Detaliul care ii da de gol!

In razboi cu fostul sot

Roxana Sarbu trece prin cele mai grele clipe din viata sa. Vedeta s-a despartit de afaceristul cu care are o minunatie de fetita, micuta Oana, acum in varsta de sase ani, iar cei doi duc un razboi de mai bine de un an. Barbatul a castigat in instanta custodia fetitei, iar Roxana nu a mai strans-o la piept de fix un an. Ieri a fost ziua de nastere a Oanei, iar vedeta a mers la ea la scoala incarcata cu cadouri. I-au dat lacrimile de fericire, cand si-a vazut fetita, dar acestea imediat s-au transformat in lacrimi amare.

 L.L

Citeste despre: roxana sarbu, roxana sarbu accident


Share On Facebook