iulia albu

Iulia Albu a inceput saptamana in cel mai urat mod cu putinta. Fashion-editorul a ajuns de urgenta la spital pentru a-si programa vaccinul antirabic.

Iulia Albu a fost muscata de o pisica ce se postase sub masina ei. Speriata ca putea fi vorba de o pisica turbata, fosta sotie a lui Mihai Albu a ajuns la spital pentru a stabili ziua si ora in care sa isi faca vaccinul antirabic.

iulia albu

"Frana de urgenta pe Pache Protopopescu pentru a evita un pui adorabil de pisica lovit cu cateva secunde inainte pe banda 1. Vizita la Spitalul de Urgenta pentru programarea injectiilor antirabice impuse de muscatura zdravana cu care m-am ales in urma eforturilor de a scoate pisica de sub masina. De astea poate scap totusi - ma indoiesc ca ar mai avea vreun efect asupra mea... ", le-a povestit Iulia Albu prietenilor de pe Facebook.

iulia albu


Pe langa evenimentul descris mai sus, Iulia Albu a reusit sa isi dea peste cap si dieta dupa ce a mancat 3 baclavale, iar pentru ca totul sa fie 'perfect', a intarziat si la un curs foarte important.
 

CITESTE SI

Iulia Albu, critica USTURATOARE la adresa Danei Rogoz!

Iulia Albu, DEZGUSTATA de iubitul Adelei Popescu! "Aoleu...i se vede..."

Scandal cu Bianca Dragusanu

iulia albu


In urma cu o luna, Iulia Albu s-a aflat in mijlocul unui alt scandal de proportii, dupa ce a desfiintat-o pe Bianca Dragusanu. Atunci, vedeta i-a raspuns pe masura, cele doua facand schimb de cateva replici acide.


D.C.

Citeste despre: iulia albu, spital


Share On Facebook