Meme Stoica

Mihai Stoica a ajuns in pragul disperarii, din cauza ca judecatorii intarzie discutarea recursului in care se va decide daca va fi eliberat sau nu.

 

A devenit cunoscut in calitate de manager al Stelei, dar si pentru atitudinea aroganta. In 2013, Mihai Soica a fost condamnat la trei ani de inchisoare in “Dosarul Transferurilor”, alaturi de alti capi ai fotbalului romanesc, printre care Cristi Borcea, Giga Popescu sau fratii Becali. De atunci, Meme a fost incarcerat la penitenciarul Jilava si a trecut prin momente grele. Inchisoarea i-a facut mult rau fostului stelist, care nu s-a obisnuit cu mediul din penitenciar, cu focarul de infectie si cu oamenii de acolo. Insa, dorinta de a scapa din acel cosmar l-a facut pe Mihai Soica sa lupte. A inceput sa scrie carti, a mers zi de zi la sala de forta si a muncit in folosul comunitatii, pentru a i se scadea din pedeapsa.

Mihai Stoica de abia asteapta sa ajunga acasa la fiica lui
Mihai Stoica de abia asteapta sa ajunga acasa la fiica luiA ajuns la capatul puterilor!

In ultimii doi ani, el a primit cateva permisii, iar atunci a profitat din plin de timp pentru a sta mai mult cu fiica sa, Teodora. De cateva luni, avocatii lui Mihai Soica au inceput sa depuna cereri pentru eliberarea conditionata a acestuia, invocand comportamentul ireprosabil, faptul ca a muncit extrem de mult si s-a realibitat din toate punctele de vedere. Cateva cereri au fost refuzate, insa, la sfarsitul anului trecut, norocul parea sa ii surada fostului manager al Stelei.

Meme Stoica este asteptat la Steaua de Gigi Becali
Meme Stoica este asteptat la Steaua de Gigi Becali

Judecatoria sectorului 4 a acceptat eliberarea lui, insa decizia a fost contestata de procurori, asa ca a Meme a ramas, in continuare, dupa gratii: ”A ajuns la capatul puterilor. A cedat! Se plange mereu ca nu mai poate. Nici acum nu s-a stabilit data recursului. Astfel, poate sa mai stea in inchisoare alte 90 de zile. Sufera, mai ales cand vede ca a iesit Gica Popescu, acum a iesit si Gigi Netoiu. Si el a avut o condamnare de trei ani, ca si ei. Nu exista motiv pentru care sa nu fie eliberat, a ispasit o treime din pedeapsa, a muncit si a scris patru lucrari stiintifice. Este incredibil ce se intampla”, a declarat un apropiat al lui Mihai Stoica, pentru CANCAN.ro, site-ul numarul 1 in Romania.

Andreea Negoita

Citeste despre:mihai stoica, mihai stoica inchisoare, mihai stoica eliberare


Share On Facebook