Mihai Chitu

Un celebru cantaret din Romania a avut curajul sa iasa in fata intregii tari si sa recunoasca faptul ca si-a inselat sotia cu care are si un copil.

Este vorba despre Mihai Chitu, castigatorul celei de-a treia editii a concursului “Vocea Romaniei”. Dupa ce a fost surprins de paparazzi in timp ce saruta o alata tanara, barbatul a avut curajul sa dea ochii si cu sotia sa si sa ii recunoasca sincer tot ce s-a intamplat.

Mihai Chitu

“Ma cunosc de ceva timp cu domnisoara! S-a intamplat, nu stiu, ne-am intalnit de cateva ori. Nu are sens sa ii dau numele. Lucrurile astea se intampla, asta e viata...”, a declarat Mihai Chitu, in emisiunea ”La Maruta”.

Desi are sotie acasa, cantaretul nu are nicio jena sa se imbratiseze cu diverse domnisoare
Desi are sotie acasa, cantaretul nu are nicio jena sa se imbratiseze cu diverse domnisoare

Artistul a povestit ca a stat de vorba cu sotia lui si ca acum incearca sa repare o casnicie de 12 ani.

La un moment dat, castigatorul de la
La un moment dat, castigatorul de la "Vocea Romaniei" o saruta cu patos pe bruneta

“Sunt cateva luni de atunci. Am vorbit cu sotia mea. Suntem cat putem fi de ok dupa perioada respectiva. Am ramas prieteni, dupa ce a aflat sotia mea. Imi place sa cred ca am trecut peste chestia asta! Nu suntem cu totul roz, dar incercam sa reparam.”, a mai spus cantaretul.

Nu au discutat despre divort

Chiar daca sunt intr-un impas, Mihai Chitu spune ca nu a vorbit niciodata cu sotia lui despre o separare definitiva.

Mihai Chitu

“Nu am discutat niciodata despre divort! Vrem sa reparam chestia asta si pentru Riana! Trebuie sa fim oameni maturi si sa trecem peste momentul asta! Nu imi mai reproseaza, dar eu nu am fost ipocrit, nu am invocat motive, nu am spus ca a fost doar o cunostinta.”, a incheiat cantaretul.

R.O.

Citeste despre: mihai chitu, mihai chitu a inselat, mihai chitu divort, mihai chitu sotie, mihai chitu familie


Share On Facebook