fernando de la caransebes

Fernando de la Caransebes isi cauta iubita, caci s-a despartit de logodnica lui, Nicoleta, dupa ce l-a prins in... intimitate cu o fosta partenera de viata. Acum, el spera sa gaseasca o fata pe gustul lui si emite cateva pretentii.

Fernando de la Caransebes
Fernando de la Caransebes face casting pentru statutul de iubita oficiala. Asadar, cine vrea sa-l cucereasca pe artist trebuie sa indeplineasca urmatoarele lucruri: viitoarea lui partenera trebuie sa iubeasca porumbeii si sa nu o cheme Nicoleta, ca pe fosta logodnica, deoarece a ramas cu schele dupa relatia cu cea care urma sa-i devina sotie. Fernando s-a despartit de tanara din Caransebes pe 28 decembrie, dupa Craciun, si a trecut anul singur, asa cum nu spera sa ramana.
Fernando de la Caransebes s-a dezbracat pentru noua iubita
Fernando de la Caransebes s-a dezbracat pentru noua iubita

Citeste si:

Fernando de la Caransebes loveste din nou! Te vei prapadi de ras cand o s-o asculti!

Va mai amintiti de Fernando de la Caransebes? S-a facut “baiat de casa”! Se pregateste de insuratoare si...

Si pentru ca deja s-a saturat sa fie singur, artistul isi doreste sa isi gaseasca o femeie pe placul lui, care sa-l ingrijeasca si care sa-i devina si nevasta, caci tot vrea sa se insoare.

Fernando vrea sa impresioneze fetele cu pectoralii lui
Fernando vrea sa impresioneze fetele cu pectoralii lui

Eva Stan

Citeste despre: fernando de la caransebes, fernando de la caransebes iubita, fernando de la caransebes porumbei, fernando de la caransebes nicoleta, cancan, cancan.ro


Share On Facebook