lenjerie intima

“Lenjeria intimă cu bijuterii” este o invenţie a unui grup de foşti studenţi care cred că firele de argint pot bloca radiaţiile pe care le transmite un telefon mobil ţinut în buzunar organelor reproducătoare.

 

Ideea acesteia a pornit de la un studiu recent publicat în Israel care dezvăluie faptul că radiaţiile emise de telefoanele mobile pot afecta virilitatea bărbaţilor. Pentru a combate aceste radiaţii, câţiva absolvenţi ai Şcolii de Afaceri din Munich, Germania au creat boxerii ţesuţi cu fir de argint, care blochează pulsurile radiaţiilor.

Profesorul Peter Pau al aceleiaşi Universităţi este cel care i-a îndrumat. “Avantajul argintului este că este blând cu pielea şi că oferă protecţie împotriva radiatiilor”, a declarat acesta. Inventatorii produsului, Peer-Boy Matthiesen (34), Daniel Herter (31), Nick Piepenburg (31) şi Berno Delius (31) au absolvit cu toţii Şcoala de Afaceri din Munich şi se laudă că îşi poartă produsul zilnic. În plus, ideea pare să prindă contur ca afacere, deoarece au şi clienţi. “Vanzarile iniţiale au fost încurajatoare, cu siguranţă suficiente încât să continuăm să investim în acest proiect în care ne-am implicat cu toată inima”, a declarat Piepenburg.

Ruxandra Pătru

Citeste despre:radiaţii telefon mobil, lenjerie intimă protecţie, lenjerie intimă anti radiaţii


Share On Facebook