hot

ICE Bucket Challenge este acum istorie. Campania lansata de ALS a strans 100 de milioane de dolari, iar multi dintre cei care au donat si-au turnat si galeata de apa cu gheata in cap.

Aceasta provocare a galetii de apa cu gheata nu a fost aleaga intamplator, ci a fost o metoda de a-i face pe oameni sa simta pentru o secunda ce simte un bolnav de scleroza laterala amiotrofica. Teribilistii au dus insa aceasta provocare la alt nivel si au lansat “HOT water challenge”.

Foarte multi tineri au acceptat si aceasta provocare, fara sa se gandeasca la repercusiuni. S-au ales cu arsuri groaznice. Ultimul care a incercat aceasta provocare nu a crezut ca poate sa o comita atat de atat de grav. Si-a turnat apa fiarta pe cap, iar in nici o secunde pielea lui era de un rosu aprins. S-a pravalit pe jos in chinuri groaznice, in timp ce prietenii lui il stropeau cu apa rece pentru a-i calma durerile.

CITESTE SI

Provocarea Ice Bucket a ajuns si in satra, iar acum e VIRALA! Ce-a putut sa faca Sefora, zisa Unikata, cu un bidon plin cu apa!

O insula din largul Scotiei a ramas fara apa, din cauza Ice Bucket Challenge
 

S-a nenorocit pe viata

nenorocit

S-a ales cu arsuri de gradul 3 si vor trece foarte multe luni pana cand tesutul se va reface. Tipul din imagini poate avea ghinionul sa nu aiba o refacere completa si mai mult ca sigur va ramane cu cicatrici.
 

D.C.

Citeste despre: ice bucket challenge, hot water challenge


Share On Facebook