Ian Thorpe

Dupa ce a negat timp de mai multi ani toate zvonurile cu privire la orientarea lui sexuala, un multiplu campion olimpic si mondial face o marturisire socanta. Acesta a recunoscut ca este gay, in cadrul unei emisiuni televizate.

Ian Thorpe, in varsta de 31 de ani, este un inotator australian, multiplu campion olimpic si mondial. In 2006, acesta s-a retras din sport, la varsta de 24 de ani. Dupa 5 ani, Thorpe si-a anuntat intentia de a participa la Jocurile Olimpice de la Londra.

Sportivul era suspectat ca ar fi homosexual, insa in autobiografia lui din 2012, el nega orice speculatie pe acest subiect.

“Sunt atras de femei si sper ca in-tr-o zi sa-mi intemeiez o familie”, a raspuns atunci sportivul.

Ian Thorpe

La doi ani dupa aceasta dezmintire, Thorpe a revenit asupra declaratiilor sale.

Ian Thorpe

“Mult timp am reflectat asupra acestei probleme... Nu sunt heterosexual. Sunt gay! Abia recent, in cursul ultimelor doua saptamani, am decis sa vorbesc cu apropiatii mei. Mi-am pus aceasta intrebare pe cand eram foarte tanar. La 16 ani. Miam raspuns ca nu pot sa ma intreb asa ceva. Am realizat, insa, ca minciuna devenise mare si nu vreau ca oamenii sa creada ca am vrut sa-i pacalesc”, a declarat Ian Thorpe, in acest weekend, la o televiziune australiana.

_____

CITESTE SI:

Un celebru cuplu gay din Romania s-a despartit dupa un scandal de pedofilie! “Uneori partenerii au chef de sex salbatic!”

Paolo Lagana, cantaretul jignit de Cheloo, si-a gasit “menirea”! Vrea sa se transforme in Conchita Wurst!

_____

Esec total la JO de la Londra

Chiar daca a incercat sa revina in forta la Jocurile Olimpice din 2012, competitia a fost un esec total pentru sportivul australian.

Ian Thorpe

El nu a reusit sa se califice nici la proba de 100 de metri liber, nici la cea de 200, la selectiile australiene.

R.O.

Citeste despre: ian thorpe, sportiv gay, ian thorpe recunoaste ca e gay


Share On Facebook