Alexandra Stan

Alexandra Stan a luat o bataie sora cu moartea de la fostul impresar si totodata iubit, iar scandalul a acaparat atentia intregii tari. O vedeta de la noi sustine ca artista a incasat-o din cauza ei.

Serghei Mizil este de parere ca Alexandra Stan a gresit in momentul in care s-a luat la cearta cu impresarul ei, caci daca actiona cu calm nu mai ajungea in situatia de a lua bataie. Mai mult, omul de afaceri considera ca a fost un fleac ce i s-a intamplat. "Nu vreau să mă iau cu Stan. Dar părerea mea este că s-au bătut parte în parte. Ce cauţi tu să te zgândări cu cel de la care ai sa iei atâţia bani? Nu am nimic cu fata, dar chiar a trebuit să facă publică fiecare zgârietură? Plus că ce atâta mare epopee?! Să vină şi fanii la spital.. Şi-a luat două capete în gură şi aia a fost! Dacă eşti proastă, haleşte-o", a declarat Sergei Mizil în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2.

 

Asa cum era de asteptat, dupa cazul Alexandrei Stan au iesit la iveala mai multe marturii ale vedetelor din showbizul romanesc care peste noapte si-au adus aminte ca au luat si ele bataie de la fostii lor iubiti. Lasand la o parte cazul Bianca Dragusanu, deoarece este o chestiune mai delicata, Loredana Chivu, Sexy Braileanca, dar si alte au inceput sa discute la TV, bineinteles, ca au fost maltratate fizic. "După ce Alexandra Stan a apărut zile în şir povestind ceea ce s-a întâmplat şi eu nu prea cred, au apărut toate după să zică că au fost bătute de mici. Concluzia este că suntem o rasă de ciumegi", a mai comentat acesta.

banner

Larisa Ciuta
 

Citeste despre: serghei mizil, alexandra stan bataie


Share On Facebook