Camion

Un bărbat de 60 de ani, din Haţeg, care se întorcea din Franţa la volanul unui camion şi care ar fi fost amendat în Ungaria cu 3.000 de euro, întrucât nu ar fi respectat timpii de odihnă, a murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău.

Conform unor surse din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), un bărbat s-a prezentat, miercuri, la ghişeul instituţiei din Vama Nădlac pentru formalităţi.

Şoferul era agitat şi se plângea angajaţilor şi martorilor că a primit o amendă în Ungaria, echivalentul a 3.000 de euro, pentru abateri la tahograf, respectiv pentru că nu ar fi respectat timpii de odihnă.

"Dintr-o dată, a acuzat dureri puternice în piept şi a căzut", a declarat un martor, potrivit Mediafax,

Mai mulţi şoferi aflaţi acolo au sunat la 112, iar un echipaj SMURD a sosit la faţa locului, însă manevrele de resuscitare nu au reuşit.

"Imediat ce s-a primit o sesizare de la colegii din punctul de frontieră, un echipaj s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări, reieşind că bărbatului i s-a făcut rău, iar în pofida intervenţiei medicilor a decedat", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce.

Conform poliţiştilor, şoferul avea 60 de ani şi era din Haţeg, el revenind în România cu un camion, după o călătorie în Franţa, de unde a adus două utilaje agricole.

Medicii legişti arădeni urmează să stabilească exact care a fost cauza decesului.

Citeste despre: sofer, camion, dureri, piept, mort, cnadnr, tahograf


Share On Facebook