anca

Viata unui artist nu este deloc usoara, mai ales a celor care canta si sunt mereu pe drumuri. Anca Turcasiu s-a destainuit si a vorbit despre problemele cu care se confrunta acasa.

Sotul Ancai Turcasiu i-a spus cantaretei ca s-a saturat de singuratate, iar ritmul nebun in care isi desfasoara viata si-a pus amprenta pe viata de familie. Dupa ce s-a intors de la un concert, Anca si-a gasit sotul foarte trist, iar explicatia pe care a primit-o a emotionat-o total.

anca turcasiu

"Am probleme acasa. Intr-o seara, cand am veni acasa de la un concert, l-am gasit pe sotul meu trist, dar extrem de trist, si mi-a spus ca s-a saturat de atata singuratate. M-a emotionat si mi-am propus sa-mi petrec mai mult timp si acasa", a spus Anca Turcatiu la Kanal D.

anca


CITESTE SI
Simple si elegante! Cu ce rochii au reusit Anca Turcasiu si Carmen Negoita sa-l impresioneze pe stilist?

Are 44 de ani si nici macar un rid. Vezi aici la ce trucuri apeleaza Anca Turcasiu si cat de des isi baga fata in "reparatii"

Anca Turcasiu are o pasiune pe care si-a urmat-o in paralel cu muzica si profesoratul. "Am desenat mobilier de cand ma stiu si sa amenajez spatii chiar fara niciun studiu. Am urmat un curs si acum sunt decorator de interior cu acte in regula. Anul acesta, a fost pentru mine o iesire catre o zona neeplorata. Am doua proiecte, dar nu voi renunta la profesorat si nici la muzica", a mai spus cantareata.

Vegetariana de 20 de ani

anca turcasiu

In varsta de 44 de ani, Anca Turcasiu a renuntat complet la carne, insa mananca oua, lapte si branza: „Nu am avut de gand sa renunt la carne. Eram la mare si nu stiam ce sa mananc asa ca l-am rugat pe bucatarul hotelului unde eram cazata sa-mi pregateasca ceva. Mi-a facut o salata extraordinara care a dat pe spate toti clientii. Am stat acolo trei luni si in fiecare seara bucatarul imi pregatea o mancare diferita", spune artista.

D.C.
 

Citeste despre: anca turcasiu, muzica


Share On Facebook