war

Unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de MMA din lume a fost pus sub urmarire de catre politia din Las Vegas dupa ce a batut-o cu bestialitate pe iubita sa, o starleta XXX.

Jon Koppenhaver, poreclit War Machine, are din nou probleme cu legea. Luptatorul care a fost arestat in 2010 dupa ce a snopit in bataie un barbat intr-un bar din San Diego si-a luat la bataie de aceasta data iubita si o alta persoana care se afla in locuinta sa din Las Vegas. Christie Mack, o actrita in filmele pentru adulti, are o relatie cu luptatorul inca de anul trecut.

warw

Politia nu a confirmat inca numele celor doua persoane care au facut cunostinta cu pumnii luptatorului, insa jurnalistii de la TMZ au informatii ca iubita acestuia este una dintre ele. Cele doua victime au ajuns la spital in stare grava, insa ranile nu le pun in pericol viata.

war

La scurt timp dupa ce toata presa din America a preluat aceasta stire, presedinte Bellator, promotia in care lupta Jon Koppenhaver, a decis sa-i rupa acestuia contractul.

“Avem toleranta 0 pentru orice forma de violenta domestica. Am decis sa incetam orice colaborare cu Jon Koppenhaver dupa ce am aflat ce a facut”, a precizat Scott Coker.
 

D.C.

Citeste despre: jon koppenhaver, war machine, iubita


Share On Facebook