Cristi Borcea

Astazi a aparut zvonul conform caruia Valentina Pelinel ar fi insarcinata cu Cristian Borcea. Contactata telefonic de reporterii CANCAN.RO, fostul model a declarat ca nu este nimic adevarat.

Prin urmare, Borcea ar urma sa devina pentru a saptea oara tatic. Acesta are trei copii cu Mihaela fosta lui sotie, doi cu actuala sotie Alina si unul cu o fosta amanta.

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel

Toate speculatiile care au aparut cu privire la o posibila relatie dintre Valentina Pelinel si Cristian Borcea au aparut dupa ce tanara a divortat, anul trecut, de politicianul Cristi Boureanu.

Cristian Borcea si Alina, actuala sotie
Cristian Borcea si Alina, actuala sotie

In urma zvonurilor aparute, CANCAN.RO a obtinut primele declaratii de la Valentina Pelinel cu privire la zvonurile aparute: "De doi ani se speculeaza ca sunt insarcinata, insa in momentul in care o sa se intample chestia asta, chiar nu o sa ascund pentru ca nu am cum si de ce. Este un lucru frumos, dar nu este cazul acum. Acum ma pregatesc sa merg la munte, la Brasov, unde ma asteapta prietenii mei."

 

Vine acasa doar in permisii

Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor. Fostul sef de la Dinamo vine acasa doar cand i se da voie sa mearga acasa doar daca are evenimente speciale, iar acestea sunt conform legii.


Oana Pascaru

 

Citeste despre: cristi borcea devine tatic, valentina pelinel si borcea, valentina pelinel insarcinata


Share On Facebook