VIDEO Dialoguri incendiare intre Andreea Mantea si Liviu Varciu:

Un nou cuplu a aparut in lumea mondena din Romania. Sunt tineri, frumosi si au o cariera stralucita. Liviu Varciu si Andreea Mantea sunt impreuna, iar acest lucru i-a facut pe amaandoi extrem de fericiti.

Liviu a pus ochii pe ea inca de la prima invitatie in platoul CANCAN TV, dar nu si-a imaginat ca dorinta va deveni realitate. La nici doua saptamani, au ajuns sa fie impreuna, iar acum deja si-au facut planuri pentru sarbatori.

"De la carnaciorii astia. a inceput nenorocirea. Nu mai mananc in viata mea ca aduc ghinion. Astia m-au dat in vileag. E prima data cand nu am vazut ca sunt urmarit de paparazzi. Nu ai cum sa fi urmarit de la intrarea la restaurant, pana am ajuns acasa. Nu ai cum sa nu iti dai seama, dar uite ca s-a intamplat. Mi se pare foarte dubios si as vrea sa imi jure si Andreea ca nu stia nimic despre aceasta urmarire. Nu era frumos sa pune-ti mana pe telefon si sa imi spuneti ca sunt filmat de paparazzi? Asa stiam si eu, poate o ciupeam, poate ii faceam mai multe. Oricum, Andreea e o femeie frumoasa. Chiar azi, un prieten de-al meu m-a rugat sa nu ma mai intalnesc cu fata asta, pentru ca e indragostit de ea. Mi-a zis sa fiu cuminte, sa nu imi bat joc de ea.", a dezvalui Liviu Varciu la CANCAN TV de la Kanal D.

Coprezentatoarea CANCAN TV a marturisit ca nu a stiut nici ea de faptul ca ea si Liviu erau urmariti, dar nu a negat nicio clipa ca a facut o pasiune pentru Varciu.

"Aveai ochi numai pentru mine. Eu am vorbit zilele astea cu Adi si colegii mei de la CANCAN nu mi-au spus o clipa de lucrul asta. Noi ne-am vazut la un restaurant sa vorbim si de acolo a plecat pontul.", a explicat si Andreea.

Sa ajungi tu cu mine la asternut si apoi nu o sa mai ceri nimic

In timpul emisiunii, cei doi "porumbei" au avut si un dialog spumos privind iubirea si locul unde vor petrece sarbatorile de iarna.

Andreea: "Tu nu voiai sa ma folosesti de trageai sa ma duci la tine acasa?"

Liviu: "Daca mergeai la mine, acum nu mai eram la televizor."

Andreea: Nu as putea fi impreuna cu tine! Am si eu anumite pretentii de la barbatul de langa mine

Liviu: Vino cu mine in pat si nu mai ceri nimic de la mine. Sa te prind eu in asternut si sa vezi atunci! Nu o sa iti mai trebuiasca nimic. Nu vrei sa gasesti drumul spre comoara.

Andreea: Numai asta ai in cap! Hai acasa, hai acasa!

Andreea: "Unde ma duci de sarbatori?"

Liviu: "In familie, ca asa se sta de sarbatori! La maica-ta, la taica-tu!"

Puteam sa fim impreuna chiar dinainte ca Liviu sa se casatoreasca cu Adelina

Andreea si Liviu au recunoscut ca sunt prieteni de foarte mult timp si ca ei doi ar fi putut sa formeze un cuplu inca din 2002 cand s-au cunoscut prima data. Singurul lucru care i-a impiedicat a fost prietenia foarte mare dintre ei. "Noi ne stim de foarte mult timp. Am fi putut fi impreuna dinainte ca Liviu sa se casatoreasca cu Adelina si chiar dupa ce au divortat, dar eram prieteni foarte buni si nu am vrut sa stricam acest lucru. Acum insa, se pare ca e altceva", s-a destainuit Andreea Mantea la CANCAN TV.

Varciu si-a facut de cap cu Mantea. A "tavalit-o" in parcare la mall

Un nou cuplu monden de senzatie, in lumina reflectoarelor! Varciu a combinat-o pe Mantea la o saorma