Loading the player...

Un milionar venit  in Capitală la bordul unui avion privat, bun prieten cu Mohammad Murad, pare interesat să facă o achiziţie de milioane de euro în Bucureşti. Singur sau şi cu Murad!

Afaceristul a vizitat, marţi, hotelul Triumf, de pe bd. Kisellef, ultima "perlă” din domeniul hotelier, aflată în proprietatea statului (prin RAAPPS)  scoasă la vânzare pentru 15 milioane de euro, preţ de pornire.
Misteriosul mlionar a ajuns la Triumf în jurul orei 17.00 la bordul unui Rolls Royce, maşina proprietarului hotelului Phoenicia. care este şi şeful Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc. Murad este patronul lanţului hotelier Phoenicia ,în portofoliul căruia se află mai multe unităţi de cazare pe litoral, dar şi al celebrei reţele de fast food-uri Spring Time.

Afaceristul este interesat de hotelul Triumf
Afaceristul este interesat de hotelul Triumf
Şoferul i-a deshis portiera, afaceristul a coborât, acesta fiind însoţit de două femei. A intrat cu aerul relaxat al unui magnat în hotelul cotat la 2 stele, dar cu un potenţial uriaş, dat fiind faptul că este situat în cea mai selectă zonă a Bucureştilor. O proprietate însă cu multe probleme, de aceea nici nu a putut fi vândută până acum.

A inspectat proprietatea

Prietenul lui Mohammad Murad a inspectat proprietatea
Prietenul lui Mohammad Murad a inspectat proprietatea
Bărbatul a început să studieze hotelul şi împrejurimile, după care le-a spus ceva celor două femei. Se vedea clar că prietenul lui Murad este interesat de respectiva proprietate, iar cum aceasta a fost scoasă la vânzare, probabil doreşte să o achiziţioneze. După câteva minute petrecute în curte, cei trei au intrat în hotel şi au făcut un tur al acestuia, lucru care a durat aproximativ zece minute. 
La ieşire, milionarul cu avion privat era vesel, semn că a fost încântat de proprietate. Ca să fie însă sigur că nu a ratat nimic, a luat-o de braţ pe una din însoţitoarele sale şi s-a mai plimbat câteva minute prin curte. După care s-a urcat în Rolls Royce şi i-a spus şoferului să-l ducă la restaurant.
Afaceristul este mangaiat pe cap de unul din amicii sai
Afaceristul este mangaiat pe cap de unul din amicii sai
Bogătaşul a ales un local tradiţional, ”Casa Doina”, aflat în apropierea hotelului pe care-l inspectase. Acolo s-a întâlnit cu alţi amici, iar cuvântul de ordine a fost buna dispoziţie. Extrem de vesel, milionarul a fost mangaiat pe cap de  unul dintre aceştia.  
Mohammad Murad este prieten cu afaceristul care a inspectat hotelul Triumf
Mohammad Murad este prieten cu afaceristul care a inspectat hotelul Triumf


A plecat cu avionul privat

Milionarul a plecat miercuri din România
Milionarul a plecat miercuri din România
Prietenul lui Mohammad Murad nu a zăbovit prea mult în România, semn că vizita în ţara noastră a fost strict în legătură cu vizita la hotelul Triumf. Afaceristul a plecat miercuri din ţară, de pe aeroportul Otopeni, terminalul Tiriac. La bordul propriului său avion!

Scos la vânzare pentru 15 milioane de euro

Vedere din satelit
Vedere din satelit
Statul încearcă să vândă de ceva timp hotelul Triumf, situat pe Bulevardul Kiseleff. La sfârşitul anului trecut, RA-APPS l-a scos la licitaţie, cu un preţ de pornire de peste 20 de milioane de euro, ( iniţial se ceruse 24 milioane euro) însă nimeni nu s-a arătat interesat.
Între timp, preţul a mai scăzut, şi a ajuns la 15 milioane de euro. Hotelul Triumf, în prezent momument istoric, a fost ridicat în perioadă interbelică, în 1935, de arhitectul Petre Antonescu, cel care a proiectat şi Arcul de Triumf. Acesta s-a nascut in 1873 la Ramnicu Sarat si a murit in 1965.
Atunci clădirea era destinată funcţionarilor BNR. După război, locaţia a fost preluată de partidul comunist pentru cazarea oaspeţilor din străinătate. Hotelul are o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi şi o curte de 15.000 de metri. Analiştii imobiliari spun că numai terenul valorează undeva la 15 milioane de euro. (B.G.)
 

 

 

 

Citeste despre:mohammad murad phoenicia, hotel triumf vanzare rapps pret


Share On Facebook