anamaria prodan

Tania Budi, Anamaria Prodan si Andreea Raicu au primit bile albe, saptamana asta, la capitolul imbracaminte! Fashion editorul revistei Spy, Ovidiu Buta, a apreciat alegerile vestimentare facute de unele dintre vedetele noastre.

 

Tania Budi
Tania Budi nu este pretentioasa in ceea ce priveste hainele. Nu pune pret neaparat pe eticheta articolelor vestimentare. Cu toate astea, blonda a fost apreciata de foarte multe ori de specialisti, pentru felul in care se imbraca. De data asta insa, nu a scapat de ochiul critic al stilistului. "Dar ce avem noi pe cap? Caciulita lui Mos Craciun?Pamponul are dimensiuni epice si concureazul cu capul doamnei Budi. In rest totul OK, in negru si gri, fireste. Evita elementele vestimentarecare pot genera glue nedorite", este de parere specialistul Ovidiu Buta.

Anamaria Prodan si Tania Budi, mai sexy ca niciodata
Anamaria Prodan si Tania Budi, mai sexy ca niciodata

Anamaria Prodan

De cand a slabit, Anamaria Prodan ia cele mai bune decizii in ceea ce priveste vestimentatia. In cel mai recent numar al revistei Spy, specialistul Ovidiu Buta a apreciat din nou felul in care s-a imbracat vedeta. "Un all black ca la carte care pune bine in valoare croiul hainei. Imi place ca a ales cizme inalte in locul nelipsitelor UGG-uri care vad ca inca bantuie pe strazile si in garderobele fashionistelor de Bucuresti. Despre coafura nu mai vorbim pentru ca deja am cam obosit".

Andreea Raicu

Andreea Raicu este adepta stilului minimalist. Vedeta reuseste de fiecare data sa construiasca tinute impecabile, pline de stil. "Cand ne limitam cromatic, ar fi bine sa fortam macar croiul hainelor, ca sa le scoatem din anonimat. In cazul de fata vorbim despre haina matlasata, chic si tinereasca, bine asezata langa pantalonul din piele. Un punct in plus pentru pantoful sport, alb",a punctat Ovidiu Buta in cel mai recent numar al revistei Spy.

Anca Serea si Andreea Raicu au optat pentru alb si negru
Anca Serea si Andreea Raicu au optat pentru alb si negru

Anca Serea

Atunci cand vine vorba de vestimentatie, Anca Serea reuseste sa surprinda de fiecare data cu cele mai interesante alegeri. Extrem de eleganta si rafinata sotia lui Adi Sina poate fi un exemplu pentru multe vedete de la noi. "Probabil aceasta este editia dedicata eternei combinatii negru cu alb. Macar aici mai avem si o pata alba, curata, care mai deschide putin compizitia, dar nu suficient", a punctat Ovidiu Buta.

Citeste si

Cum a reusit Lavinia Parva sa ajunga la rubrica "bine imbracate", la bratul lui Banica junior!

Iuliana Marciuc, la rubrica “Bine imbracate”! Uite ce tinuta i-au adus aprecierile stilistului!


Mai multe imagini si detalii puteti vedea pe www.spy.ro
Livia Lixandru

Citeste despre: anamaria prodan, anamaria prodan sexy vestimentatie bine imbracata


Share On Facebook