alice dumitrescu

Andra, Nicola si sotia lui Horia Brenciu se afla printre vedetele care au primit bile negre, saptamana asta, la capitolul vestimentatie!

Ele au fost aspru criticate de fashion editor-ul revistei "Ciao" Dorothy Constantin, care a pus lupa pe tinutele divelor noastre.

Nicola
Nicola este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, datorita vocii sale speciale. Nu acelasi lucru putem spune insa si despre stilul vestimentar al acesteia. Desi se chinuie de luni bune sa dea jos kilogramele in plus, totul e in zadar. Mai mut, cantareata pare ca nu mai are deloc inspiratie atunci cand isi alege hainele. Dovada sta in ultima aparitie din revista Ciao!, unde interpreta a ajuns la "Prost imbracate". "Prea multe suprapuneri, pantalonii largi nu merg bagati in bocanci", potrivit specialistului Dorothy.

Andra si Nicola s-au imbracat prost, potrivit specialistului
Andra si Nicola s-au imbracat prost, potrivit specialistului

Andra
Desi in general este foarte atenta la felul in care se imbraca, de data aceasta Andra a socat cu ultima aparitie. Vedeta a ajuns pentru prima data la rubrica "Prost imbracate". "Chiar daca machiajul este impecabil, restul este dezastruos. Cartiganul voluminos de sub haina arata practic inghesuit, ghetele sunt potrivite pentru jeans sau pantalon sport"

Daniela Gyorfi
Haina il face pe om sau omul face haina? In cazul Danielei Gyorfi putem spune doar ca face economie la sange cand vine vorba de garderoba! Nu alege haine de calitate si uneori le combina gresit, motiv pentru care vedeta a fost taxata. "Am inteles din mai multe aparitii ale Danielei ca are fetisul make-up free, dar nu este cazul, dupa cum se poate vedea in aaceasta poza. Bluza este prea larga si o arata in cel mai bun caz insarcinata", este de parere Dorothy Constantin.

Sotia lui Horia Brenciu si Daniela Gyorfi, criticate dur pentru felul in care s-au imbracat
Sotia lui Horia Brenciu si Daniela Gyorfi, criticate dur pentru felul in care s-au imbracat

Alice Dumitrescu Brenciu
Sotia lui Horia Brenciu a avut una dintre cele mai ciudate aparitii din acest sezon. In noul numar al revistei Ciao!, Alice Dumitrescu a ajuns din nou la rubrica "Prost imbracate". "Chiar daca este frig, nu se poate sa trageti o pereche de tenisi in picioare si o geaca groasa si sa iesiti din casa. Exista machiaj si iarna. Exista haine frumoase si calduroase", a incheiat specialistul.

Citeste si

Imagini bomba cu iubita lui Horia Brenciu! Alice l-a "parasit" pe fostul antrenor de la "Vocea Romaniei" si s-a mutat deja!

Horia Brenciu a devenit tătic! Alice Dumitrescu a născut astăzi o fetiţă perfect sănătoasă! Vezi imagini exclusive cu fericita mămică în drum spre clinică!

facebook

Livia Lixandru

Citeste despre: alice dumitrescu, alice dumitrescu prost imbracate


Share On Facebook