Chirila

Tudor Chirila este in culmea fericirii si are toate motivele, mai ales ca in ultima perioada i-a mers foarte bine, atat pe plan profesional cat si personal. Peste aproape doua luni, artistul va deveni tatic.

Dupa indelungi cautari, in speranta ca va gasi femeia potrivita, iata ca Tudor Chirila a gasit persoana perfecta pentru el, care ii va darui si un copil, peste aproape doua luni. Iubita juratului de la "Vocea Romaniei", Iulia, este insarcinata in sapte luni. Cei doi formeaza un cuplu inca din 2012, insa au preferat sa stea departe de ochii curiosilor.

Cei doi sunt impreuna din 2012
Cei doi sunt impreuna din 2012

Cea mai mediatizata relatie a lui Tudor Chirila a fost cu Andreea Raicu, insa, dupa despartirea de aceasta, artistul nu a mai vorbit in public despre viata lui personala.

Citeste si

Nu o sa crezi ce a vrut sa-si cumpere Tudor Chirila cu iubita de fata! Si vanzatorul a ramas cu gura cascata cand i s-a cerut asta

Intre doua nu te ploua! Imagini inedite cu mama si iubita lui Tudor Chirila, topite de admiratie pentru el

 Locuiesc impreuna de aproximativ 2 ani

Tudor Chirila si Iulia locuiesc impreuna, sunt ca o familie deja. Iulia este insarcinata in sapte luni. Amandoi sunt fericiti si nerabdatori sa devina parinti.

L.L

Citeste despre: tudor chirila, tudor chirila va deveni tatic


Share On Facebook