simona halep

Simona Halep si-a rotunjit serios veniturile in acest an, in care a avut un parcurs exceptional. A strans in jur de 4 milioane de dolari, iar pe langa asta a reusitsa isi asigure si un contract de sponsorizare care i-a mai adus 500000 de euro. 

Pe langa asta, sportiva a fost aleasa pentru un rol in cel mai nou spot al celor de la Vodafone. Ziarul Ring anunta ca banii cu care Simona a fost platita nu sunt deloc de neglijat: 500.000 de euro.

simona halep

"Operatorii de telefonie mobila schimba, in general, personajele din reclame, dar au cam acelasi tipar. Spre exemplu, in urma cu ceva timp, Razvan Lucescu a incasat de la Cosmote pentru un spot video si panotaj outdoor undeva la 100.000 de euro in conditiile in care aparitiile TV ale clipului n-au fost foarte multe. Avand in vedere ca Simona Halep este un nume international de top in acest moment si tinand cont si de faptul ca alaturi de ea apare si mama sa, suma este, cu siguranta, mai mare. Adica ma gandesc ca se poate apropia financiar de contractul pe care Simona stiu ca il are cu Dedeman. Eu cred ca este undeva tot pe la 500.000 de euro brut", a declarat u specialist in advertising pentru Ring.

simona halep

CITESTE SI

Cum arata si cu ce se ocupa mama campioanei Simona Halep! Cum o rasfata Tania pe fiica ei dupa ce a ajuns numarul trei mondial!


Antrenorul concediat de Simona Halep prin SMS rupe tacerea: "Eram la doua camere de ea" Cine e in spatele acestei decizii
 

Parintii ei au facut sacrificii mari pentru a o sprijini

simona halep

Originara din judetul Constanta, Simona a crescut si copilarit la malul marii, intr-o familie modesta. Mama sa a fost casnica, iart tatal tehnician zootehnist, asa ca au dus un trai modest, uneori cu lipsuri. In urma cu cativa ani, parintii tenismenei si-au deschis o mica afacere, o fabrica de produse lactate, care merge destul de bine. Insa, pe vremuri, acestia au fost nevoiti sa faca imprumuturi la banci pentru a o sustine pe Simona si a o trimite in turnee.

D.C.

Citeste despre: simona halep, bani din tenis, bani castigati, reclama vodafone


Share On Facebook