dana

Tanara de 23 de ani care a fost mutilata pe viata, dupa ce a fost impuscata in ochi de catre un barbat, a primit astazi o veste care a cutremurat-o.

Daniela Borz a aflat ca agresorul ei poate fi eliberat, dupa intrarea in vigoare a noului Cod Penal.

Una dintre prevederile noului Cod Penal spune ca o pedeapsa mai mica de 4 ani de inchisoare poate duce ca inculpatul sa fie cercetat in stare de libertate. Omul care a distrus-o pe viata pe Daniela se afla inca dupa gratii, insa ar putea beneficia de aceasta prevedere. Tatal pistolarului din Militari va afla si el in urmatoarele 48 de ore daca va fi eliberat din inchisoare.

Florentina si Cristina Chirita, cele doua fete care au participat la atacul din cartierul Militari, au fost eliberate saptamana trecuta.

“Nu stiu daca se vede si pe chipul meu, dar nu este o veste foarte buna pentru mine. Mi-e teama pentru viata mea de cand am aflat ca acesti oameni sunt in libertate. Vestea pe care am primit-o azi m-a adus ca in starea pe care am avut-o cand am pierdut ochiul”, a spus Daniela la Antena 1.

Agresorul poate fi cercetat pentru tentativa de omor

Avocatul fetei spune ca va incerca sa modifice incadrarea din vatamare corporala in tentativa de omor.
“Se aflau in stare de arest preventiv agresorul, tatal sau si cele doua surori, care au fost eliberate vineri. Au fost arestati imediat dupa incident si au stat practic doua luni si ceva. Pentru cele doua care au fost eliberate a fost un moment conjuncturat favorabil. Limitele de pedeapsa pentru autor sunt de 7 ani. Plangerea penala a fost pentru tentativa de omor. In fata instantei, cand va fi intocmit rechizitoriu, o sa incercam schimbarea incadrarii in tentativa de omor. “, a declarat avocatul Danei la Antena 1.

"Mi-e rusine ca traiesc in aceasta tara"

Daniela a suportat doua operatii de reconstructie ocuala si va mai avea parte de multe interventii. Imediat dupa ce a aflat ca agresorul ei poate fi eliberat, fata a postat pe Facebook urmatorul mesaj:
"Tocmai am aflat ca ‘pistolarul’ va fi eliberat. Si el, si surorile lui. Vreau sa ‘multumesc’ statului pentru noul Cod Penal. Sincer, mi-e RUSINE CA TRAIESC IN ACEASTA TARA!!!”

D.C.

Citeste despre: daniela borz, impuscata in ochi


Share On Facebook