arsinel

Nora lui Alexandru Arsinel are o groaza de probleme si este urmarita de executorii judecatoresti pentru o suma derizorie.

Alice-Raluca este sotia fiului lui Alexandru Arsinel, iar in ultima perioada a reusit sa adune sase procese pentru neplata taxei de drum, care costa putin peste 100 de ron.

Femeia este intr-o situatie financiara dificila si se confrunta acum cu o serie de probleme pentru care va avea foarte mult de tras. Executorii judecatoresti sunt pe urmele ei si vor sa recupereze cei acei bani.

arsinel

In 5 dintre cele 6 dosare, judecatorii au admis deja ca autoritatile sa-i ia cin conturi suma necesare, iar pentru ultimul, decizia urmeaza sa fie pronuntata in zilele ce urmeaza.

CITESTE SI

S-a vazut cu sora lui de rinichi! Cum a decurs intalnirea dintre Arsinel si tanara cu care imparte organele aceluiasi donator

Faceti loc, trece Arsinel! Cum se descurca in trafic actorul si cine il ajuta sa iasa din parcare cand e depasit de situatie

Are imprumuturi de 4 milioane de lei

Raluca Arsinel nu sta foarte bine cu banii, dupa ce in ultimii ani a impumutat 4.2 milioane de lei. Banii au fost luati in nume personal pentru RAF Construct si RAF Group Investment, firme la care este actionar Bogdan Arsinel.


D.C.

Citeste despre: raluca arsinel, alexandru arsinel


Share On Facebook