Mirela Boureanu Vaida

Insarcinata in sase luni, Mirela Boureanu Vaida a luat o decizie radicala. Vedeta a anuntat ca se retrage din televiziune pentru a se concentra pe viata de familie. Desigur, hotararea este una temporara.

Multi romani o urmaresc cu sufletul la gura si au indragit-o pe Mirela Boureanu Vaida. Acum, insa, prezentatoarea TV le-a dat o veste proasta tuturor celor care o iubesc: se retrage din televiziune.

Mirela Boureanu Vaida va renunta in curand la emisiune
Mirela Boureanu Vaida va renunta in curand la emisiune

CITESTE SI

Mirela Boureanu Vaida, schimbare TOTALA de look! S-a facut BRUNETA si...

Mirela Boureanu Vaida, schimbare uluitoare de look! Nu mai are nimic din imaginea cu care ne-a obisnuit!

Insarcinata in sase luni, aceasta a luat decizia ca pentru o perioada sa se concentreze pe viata ei privata si sa lase emisiunea pe planul doi.

Prezentatoarea TV vrea sa se axeze pe viata de familie
Prezentatoarea TV vrea sa se axeze pe viata de familie

"Emisiunea nu se va opri. În viaţă mai ai momente în care trebuie să te retragi puţin, dar show-ul nu se va opri. Colegii şi producătorii meu vor găsi cea mai bună soluţie, iar eu, de acasă, cu bebele în căruţ vă voi urmări. Eu mă întorc cât pot de repede", a adăugat Mirela Boureanu Vaida la Antena Stars.

Mirela Boureanu Vaida isi dorea o fetita
Mirela Boureanu Vaida isi dorea o fetita

Si-a dorit fetita

Actrita a mai marturisit ca isi dorea foarte mult sa aiba o fetita, mai ales ca are o nepotica pe care o iubeste nespus. “Imi doream fetita! Am o nepotica si am prins atat de mare drag de ea, am vazut-o de la nastere si pana in prezent si m-am atasat!”, a mai spus Mirela Boureanu Vaida.

A.D.

Citeste despre: mirela boureanu vaida, mirela boureanu vaida emisiune, mirela boureanu vaida sarcina, mirela boureanu vaida se retrage, mirela boureanu vaida copil, mirela boureanu vaida insarcinata


Share On Facebook