halep

Simona Halep a avut un an extraordinar in care a reusit sa urce pana pe locul 2 in clasamentul WTA. A batut-o pe Serena Williams in grupele de la Turneul Campionilor, iar acum a primit o veste extraordinara.

Mai sunt doua luni pana la finalul anului, iar ministrul tineretului si sportului, Gabriela Szabo, spune ca Halep are sanse mari sa castige titlul de cel mai bun sportiv al anului.

halep

“Este o sportiva pe care rezultatele o recomanda si care poate sa devina jucatoarea numarul 1 in tenisul mondial. Categoric, se afla printre favoritii la castigarea trofeului de sportivul anului. Nu pot sa ma propunt de pe acum, fiindca nu decid singura asta. Vom organiza un concurs pe Facebook unde vom ruga toti fanii sa isi voteze favoritii, dupa care cerem parerea jurnalistilor sportivi, apoi a fiecarei federatii in parte. Apoi, noi si cu cei de la COSR vom alege pe criterii transparente si publice sportivul anului”, a spus Gabriela Szabo intr-un interviu acordat Ring.

CITESTE SI

Ce decizie a luat Simona Halep, dupa infrangerea de la Singapore! “Va fi si mai greu...”


Dezvaluiri INCREDIBILE ale antrenorului care a descoperit-o pe Simona Halep: "Mi-a facut mult rau!"


Halep, locul 4 in topul incasarilor

halep


Performantele o recomanda pe Halep, care a terminat sezonul pe locul 3 in clasamentul WTA. In 2014, Simona a reusit sa castige 4.5 milioane de dolari din tenis, fiind pe locul 4 in topul incasarilor. Lider la castiguri in 2014 este Serena Williams cu 9.317.298 de dolari. In total, liderul mondial a strans 63.500.779 de dolari din tenis. De-a lungul carierei, Simona a castigat 6.559.408 milioane de dolari.

D.C.

Citeste despre: simona halep, 2014, bani castigati


Share On Facebook