monica gabor

Are un iubit milionar si se lauda cu un trai de vis in America, insa are niste probleme care au dus-o intr-o situatie penibila.

Tribunalul Bucuresti a anuntat-o pe Monica Gabor ca este executata silit pentru o datorie de doar 28 de euro. Este vorba de o amenda rutiera pe care a obtinut-o pentru lipsa rovinietei.

Monica Gabor a pus viata fetitei ei in pericol
Monica Gabor a pus viata fetitei ei in pericol

"Autorizeaza pe creditorul COMPANIA NATIONALA DE AUTOSTRAZI si DRUMURI NATIONALE DIN ROMANIA S.A. sa treaca la executarea silita impotriva debitorului S.C. MONICA COLUMBEANU MEDIA S.R.L. pentru realizarea creantei sale in cuantum de 28 de Euro reprezentand tarif de despagubire, la care se adauga cheltuielile de executare legal stabilite. Fara cale de atac. Data in camera de consiliu si pronuntata in sedinta publica astazi, 27.10.2014", asa suna sentinta definitiva pronuntata marti de Judecatoria Sectorului 1.

CITESTE SI

El a DEZVIRGINAT-O pe Monica Gabor! Cum arata si cu ce se ocupa ACUM primul barbat din viata "Scorpiei"

Vesti bomba pentru Monica Gabor! Ce urmeaza sa se intample in viata ei, alaturi de Mr. Pink!

 

Mr. Pink i-a interzis sa poarte bijuterii

Religia lui Mr. Pink interzice ca femeile sa poarte tinute ce le scot in evidenta formele, ori machiaj care sa le accentueze trasaturile. Astfel, in numai doi ani, fostul manechin a ajuns sa aiba mai multe interdictii decat o maicuta inchisa intr-o manastire din varful muntilor. CANCAN.ro a aflat si de ce fosta doamna Columbeanu a preferat ca toate bijuteriile sale, estimate la peste 150.000 de euro, au fost inchise intr-un seif din Romania si de ce Moni nu le-a luat peste Ocean:

monica gabor

"Nu are voie sa poarte metal, decat pietre. Se spune ca metalul atrage energiile negative. Acesta este motivul pentru care toate bijuteriile au ramas aici. Toti cred ca ea traieste intr-o lume perfecta, dar nu este chiar asa", a declarat un apropiat al Monicai, pentru CANCAN.ro.

D.C.

Citeste despre: mr. pink, monica gabor


Share On Facebook