Loredana Groza

Obrazul subtire cu tratamente fine se tine! Admirata si invidiata de milioane de romance pentru felul in care arata, Loredana Groza continua sa surprinda cu aspectul ei, desi nu mai e chiar tinerica!

Si pentru ca e mereu in lumina reflectoarelor si a blitzurilor, Loredana face tot posibilul sa arate impecabil de fiecare data. Pentru asta, viziteaza des saloanele de infrumusetare. In ultima sa postare de pe contul de socializare, blonda le-a aratat prietenilor virtuali cat de multa atentie da acestui aspect: "E sambata si putin rasfat nu strica! Va recomand un tratament de ultima generatie, total neinvaziv, cu rezultate vizibile imediat!"

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara
Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara

Prietenii virtuali au inrosit butonul de LIKE si au comentat imediat postarea: "Sambata frumoasa Lory! Esti cea mai perfecta te iubesc, te pup si te imbratisez din Botosani!", "Esti frumoasa si stralucitoare de fiecare data cand apari! Te pup frumoasa Lori", "Intotdeauna ai grija de imaginea ta. Esti cocheta mereu, asa ca rasfatul este explicabil! Te pup." Loredana Groza este o artista complexa: pe langa cariera muzicala, ea este si actrita, compozitoare, prezentatoare TV, antrenoare in show-ul muzical Vocea Romaniei, precum si imaginea unor produse cosmetice.


Oana Pascaru

 

Citeste despre: loredana groza, loredana groza cosmetica


Share On Facebook