Antonia si Velea

Cum era de asteptat, dupa ce au aflat ca vor deveni parinti, Antonia si Alex Velea s-au gandit mult mai serios la viitorul lor. Astfel, cei doi indragostiti s-au gandit si cum sa investeasca banii din concerte.

Daca tot au recunoscut ca au o relatie si au si anuntat ca urmeaza sa devina parinti, Antonia si Alex Velea au mai bifat un lucru pe lista planurilor de viitor. Cei doi s-au gandit sa investeasca impreuna banii pe care ii obtin din concerte. Astfel, artistii s-au hotarat recent sa isi construiasca o casa in afara Bucurestiului.

Antonia si Velea

Se pare ca Alex Velea a achizitionat deja terenul pentru locuinta in care urmeaza sa stea impreuna cu noua sa familie. Conform unor apropiati ai cuplului, cei doi vor sa urgenteze lucrarile la casa, astfel incat sa fie totul pregatit atunci cand va veni pe lume copilul.

Antonia si Velea

Deocamdata, cantareata este mult mai retinuta cu privire la aceste planuri, care au prins contur in vacanta din Turcia. Se pare ca cel care se gandeste mai serios la acest proiect este iubitul ei.

CITESTE SI:

Nimeni nu ar face asa ceva! Ce se intampla acum cu Antonia si cei trei baieti din trupa sa de dans! Solista a hotarat sa...

Certata de fani! Motivul pentru care Antonia a fost aspru dojenita de admiratorii ei! “De ce ascunzi...”

Si-ar dori ca cel mic sa o mosteneasca

Antonia a declarat recent ca si-ar dori ca bebelusul pe care il asteapta impreuna cu Alex Velea sa fie la fel de talentat ca parintii lui. Pana una alta, fetita pe care Antonia o are deja cu Vincenzo da semne ca si-ar putea urma mama in cariera.

Antonia si Velea

“Poate o sa iasa cantaret mic. O sa fie in lumea asta, dar o sa il sustin in ce vrea el sa faca. Maya imi canta mereu, stie toate piesele. Ma gandeam sa ii fac o piesa, am mai vazut piese pentru copii", a declarat Antonia la o emisiune TV.

R.O.
 

Citeste despre: antonia si velea, sarcina antonia, burtica antoniei, antonia insarcinata, antonia gravida, relatie antonia si velea, antonia casa, velea si antonia casa


Share On Facebook