Loading the player...

Din momentul in care a fost desemnata "Vocea Romaniei" intreaga tara este la picioarele ei. A semnat un contract cu o celebra casa de discuri, este asaltata de fani si, in martie, va canta alaturi de mentorul ei Horia Brenciu

Julie Mayaya si-a implit visul: este vocea unei intregi tari.

Julie Mayaya este coplesita de ce intorsatura a luat viata ei de cand a castigat
Julie Mayaya este coplesita de ce intorsatura a luat viata ei de cand a castigat "Vocea Romaniei"
A scris istorie in momentul in care a fost desemnata ca fiind castigatoarea emisiunii "Vocea Romaniei" , fiind prima femeie din Romania care castiga un asemenea concurs.
Julie abia asteapta sa intre in studio si sa-si lanseze primul single
Julie abia asteapta sa intre in studio si sa-si lanseze primul single
Barbatii sunt favoriti, deoarece femeile voteza mai mult, insa July a reusit sa convinga o natiune intreaga sa o sustina si iata ca visul ei cel mai mare s-a indeplinit.
Tanara castigatoare de la
Tanara castigatoare de la "Vocea" se simte onorata si este magulita de atentia oamenilor si af anilor
"Viata dupa "Vocea" este plina, sunt invitata la multe evenimente. In urma cu cateva luni nici macar nu-mi imaginam sa fiu invitata in atatea locuri", a spus Julie Mayaya in exclusivitate pentru CANCAN.ro. 

A incasat marele premiu de 100.000 de euro, a semnat un contract cu Universal Music si o sa colaboreze cu mentorul sau, Horia Brenciu. Insa nu se opreste aici, Julie isi doreste sa scoata cat mai repede primul ei single. " Sper cat mai repede sa scot un single, sper sa intru cat mai curand in studio", ne-a impartasit Julie.

Pentru ca este iubita de foarte multa lume, artista este oprita pe strada si fanii fac coada sa se fotografieze cu Julie Mayaya, ea se declara onorata si se simte magulita de tot ce i se intampla. Lucrurile bune nu se termina aici, in luna martie Julie va canta alaturi de mentorul ei Horia Brenciu in cele doua concerte si apoi va urma turneul national in care Julie o sa-i fie aproape.

Julie Mayaya Vva canta alaturi de mentorul ei Horia Brenciu
Julie Mayaya Vva canta alaturi de mentorul ei Horia Brenciu
"La sfarsitul lunii martie o sa ma vedeti alaturi de Horia si in turneul lui national. Nu stiu inca ce o sa cant, mai avem de lucru la repertoriu", a spus Julie Mayaya in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Ovidiu Maximilian

Citeste despre: julie mayaya. horia brenciu, vocea romaniei, pro tv, castigatoarea, marele premiu


Share On Facebook