Adrian Pescariu

Chirurgia estetica este o loterie, iar make-up artistul Adrian Pescariu n-a tras nizi pe departe lozul castigator, la primele doua interventii la nas. Acum, si-a facut-o pe a treia si nu stie efectul, intrucat este inca bandajat.

Ajunsese sa nu mai poate respire deloc si sa nu mai simta gustul mancarii in momentul in care s-a hotarat sa faca si a treia interventie chirurgicala. Adrian Pescariu s-a operat in urma cu trei zile si e nerabdator sa vada cum arata nasul lui cel nou, dar pentru asta va trebui sa mai astepte putin: “Pacientul, cand s-a prezentat la mine, deja mai efectuase inca doua operatii la nas, una in urma cu cinci ani alta cu trei. Initial, am crezut ca va fi vorba doar sa rezolvam problemele de respiratie si sa ingustam putin nasul, insa, in urma unor analize amanuntite am constatat ca situatie este destul de complexa. 

Pescariu se simte foarte bine dupa operatie
Pescariu se simte foarte bine dupa operatie
Ma asteptam la trei-cinci ore de stat in sala, dar acolo am descoperit si alte probleme si am facut reconstructia aproape totala a nasului. Am pus si grefe care sa ajute tot pentru respiratie, iar acum are un nas stabil, nu prezinta traumatisme faciale si alte leziuni, desi complexitatea fracturilor a fost foarte avansata”, ne-a declarat medicul Antohi.


Nu e vanat la ochi si simte gustul mancarii

 

Dupa opt ore de stat in sala de operatii, Pescariu s-a trezit multumi, din anestezie, vazand ca nu mai are ochii vineti, ca la interventiile precedente precedente. Chiar daca nu a avut ocazia sa vada forma nasului, make-up artistul e multumit ca si-a recapatat simtul gustului:

Pescariu a stat in spital alaturi de mama lui
Pescariu a stat in spital alaturi de mama lui
“Sunt foarte bine acum, la trei zile de la interventie ma simt excelent, deja pot sa respir si am gust cand mananc si cand beau, lucru de care imi era dor. Am avut noroc, am ales medicul,acesta pentru ca mi-a placut cum a iesit operatia Lorei. Ma bucur ca nu m-am invinetit si ca am putut sa ias la masa in oras, avand doar bandajul. Nu ca la prima operatie, cand am stat cu ochii vineti timp de o luna.
Dupa operatie, Pescariu a iesit in oras
Dupa operatie, Pescariu a iesit in oras
Mama a fost tot acest timp alaturi de mine si stiu ca a stat in mare stres la usa alaturi de prietenele mele pentru ca a durat mult operatia si nimeni nici macar doctorul nu a stiut asta la inceput”
, ne-a declarat Pescariu.

 

D.E.
 

 

Citeste despre: pescariu, adsrian pescariu operatie, adrian pescariu nas, adrian pescariu operatie nas, pescariu la spital, pescariu medic estetician


Share On Facebook