Bianca si Victor

Victor Slav sustine ca, in cea mai mare parte, presa a fost cea care a daunat casniciei sale cu Bianca. Cu toate acestea, fostul prezentator meteo stie cine poarta cea mai mare parte din vina.

Chiar daca Bianca l-a inselat la doar cateva luni de la nunta cu Adrian Cristea, Victor Slav sustine ca el este cel care a avut cea mai mare parte din vina. Fostul prezentator meteo spune ca, la acel moment, nu a stiut sa reactioneze asa cum ar fi trebuit.

Bianca si Victor

“Oarecum si din vina mea s-a intamplat ce s-a intamplat! In mare parte ma consider vinovat pentru ca trenuia sa fac anumite lucruri cand trebuiau si sa actionez astfel.”, a recunoscut Victor Slav intr-o emisiune TV.

CITESTE SI:

Te-ai intrebat vreodata cum e sa porti la brat contravaloarea unui apartament? Probabil ca nu, dar Bianca o face zilnic!

Mai fericiti divortati, decat ca sot si sotie! Biancai I s-au intarit sfarcurile cand l-a vazut pe Slav cum plateste singur nota

S-au impacat de o luna

Bianca si Victor s-au cunoscut in iarna anului 2012 si in luna septembrie si-au jurat credinta vesnica. Mariajul a fost insa sortit esecului, caci Bianca era terorizata de fostul iubit, Adrian Cristea, care nu mai contenea cu declaratiile de dragoste. Intr-un moment de slabiciune, blonda a acceptat sa mearga cu acesta la Paris, fapt ce i-a destramat casnicia.

Bianca si Victor

Acum ca s-au impacat, Bianca si Victor isi doresc sa se cunoasca mai bine, inainte de a merge din nou la altar.

R.O.
 

Citeste despre: bianca si victor, divort bianca si victor, bianca dragusanu, victor slav, impacare bianca si victor


Share On Facebook