VIDEO Bote:

Designerul a vorbit la "Un show pacatos" despre relatia pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu si despre despartirea lor.

La cateva luni dupa ce si-au spus adio, asistenta lui Dan Capatos si Catalin Botezatu au comentat "la rece" ce s-a intamplat intre ei.

"Am iubit-o foarte mult pe Bianca si o iubesc in continuare. M-am simtit penibil si umilit, dar si eu m-am lasat umilit cu buna stiinta", a spus Bote.

"Eu nu ma mai consider iubita lui Catalin, dar sunt legata sentimental de el, probabil voi fi toata viata", a completat si blonda.

"Sunt sigur ca mai mult de jumatate din tot ceea ce a facut Bianca a fost intentionat, ea are o mare problema: este disperata sa apara in presa cu orice pret! Toate certurile noastre au pornit de la aparitiile ei in ziare, poate sa recunoasca si ea", a spus creatorul de moda.

"Bote" a marturisit ca nu a tinut cont de parerile celor din jur atunci cand a decis sa aiba o relatie cu asistenta lui Dan Capatos. "Multe prietene ale ei mi-au spus sa nu ma combin cu ea, pentru ca este o vipera. Auzeam ca ar fi o femeie periculoasa, dar nu m-a interesat, pentru ca mie imi place pericolul".

"Bianca era singura inca de pe 27 decembrie"

Catalin a dezvaluit ca relatia dintre ei se racise inca de la sfasitul anului trecut, cand, la doua zile dupa Craciun, au decis sa ia o pauza. "Pe 27 decembrie relatia noastra s-a racit, dar nu am vrut sa se stie. Chiar si asa, noi am continuat sa ne vedem iar eu am sustinut-o in continuare. Ea era o femeie libera inca de atunci", a spus el la Antena 1.

"A fost foarte urat din partea ei sa imi citeasca SMS-urile!"

Botezatu s-a aranjat foarte deranjat de faptul ca Bianca Dragusanu a marturisit ca i-a citit mesajele primite de el pe telefon. "A declarat ea la un moment dat ca si-a dat seama ca as fi inselat-o pentru ca s-a uitat la mine in telefon. Este foarte urat din partea ta, dar faza asta cu cititul mesajelor este ceva tipic feminin".

"Am fost incornorat"

"Da, am fost incornorat, am fost umilit, dar mi-am asumat acest lucru. Unii barbati sunt inselati toata viata fara sa isi dea seama", a completat el.

"In 10 ani, Bianca va fi naspa rau"

Fostul iubit al Biancai a facut previziuni sumbre in ceea ce priveste viitorul acesteia. "Peste 10 ani o vad naspa rau. Frumusetea este trecatoare, ambalajul se strica indiferent de imbunatatirile pe care le faci. Trebuie sa profiti de frumusetea ta pe moment sau sa faci ceva cu adevarat important ca sa eviti catalogarile nepotrivite ".

"Potoleste-te de dragul mamei tale, care este bolnava!"

"Mama Biancai chiar sufera. Este bolnava si a cedat. A spus ca nu mai suporta si simte ca viata nu mai are niciun sens. Traieste intr-un oras mic si lumea vorbeste pe la colturi. Pentru mama ta ar trebui sa te potolesti!", a facut Bote un apel catre Bianca Dragusanu.