VIDEO De ce a mers Rita Muresan la tamaduitor in Brazilia? Afla cat a costat-o sa ajunga acolo si ce raspunsuri a primit de la medium!

Rita Muresan tocmai ce s-a intors dintr-o calatorie spirituala pe care a efectuat-o in Brazilia, unde s-a intalnit cu unul dintre cei mai cunoscuti tamaduitori ai planetei.

Invitata la Cancan TV, Rita Muresan a povestist cum a ajuns sa plece in Brazilia pentru a se intalni cu John of God.

"Mi-am propus patru calatori spirituale anul acesta: Brazilia, Peru, India si Bali. Calatori adin Brazilia, unde am stat 3 saptamani, a costat 1.700 de euro. Asta include cazarea, masa si transportul. M-am dus acolo sa primesc raspunsuri. Am avut doua dorinte si o intrebare. Prima dorinta a fost sa-mi vindece sufletul, cand Rebeca, fiica mea, a fost operata eu nu am fost alaturi de ea. Era la o zi de nastere, venea de la toaleta si a vazut cum o masa de marmura se clatina si era cat pe ce sa cada pe un copil. Ea s-a bagat intre masa si copil. Apoi, Rebeca a ajuns la spital unde a trebuit operata. A doua dorinta a fost sa ma curete de energiile negative. Dupa accidentul Rebecai, am citit foarte mult despre aceste lucruri", a spus Rita.

"Nu este greu sa ajungi la acest tamaduitor. Eu am inteles ca daca esti un om credincios ajungi la el. Stai la rand, timpul se comprima cand stai in fata lui. Eu am fost o norocoasa, in ultima zi am ajuns in fata lui, aveam pozele fetitelor mele. Am simtit o energie fantastica. Am comunicat telepatic, mi-a dat raspunsurile pe care le asteptam. Mi-a spus ca fetitele mele vor fi bine, mi-a transmis cateva ganduri: Iarta-te, eu te-am iertat mai demult. El are acest har dupa ce s-a intalnit cu Sf. Rita", a mai spus aceasta.

Rita Muresan a spus ca tamaduitorul i-a dat niste medicamente speciale, "care sunt personalizate de niste entitati".

"Le-am personalizat pentru fetitelor mele, el personalizeaza si pe poze. Medicamentele nu costa mult, cred ca am dat un milion sau doua. Aceste medicamente sunt niste pastile lucrate de niste entitati, special pentru tine. Nu pastila te vindeca, credinta te vindeca. Nu John of God te vindeca, cu Dumnezeu. Nu are rost sa bateti drumul pana acolo daca nu credeti ca Dumnezeu face minuni prin oameni simpli. Sa nu uitam totusi ca uneori exista si o karma pe care nici El nu o poate schimba", a spus ea.

Creatoarea de moda a explicat ca s-a pregatit intens pentru aceasta intalnire: "John of God este un om normal, este casatorit, mananca carne. Eu ca sa ajung acolo a trebuit sa tin post. Nu am mancat carne, nu am baut alcool. Eu inainte sa merg la el stiam ca sunt norocoasa, dar acum simt asta".Share On Facebook