Acasă » Știri » Știri interne » EXCLUSIV! Ea este femeia care a provocat cel mai mare scandal al anului! Şefa pensiilor de la NN, întâlnire la Radisson după ce a băgat în panică milioane de români

EXCLUSIV! Ea este femeia care a provocat cel mai mare scandal al anului! Şefa pensiilor de la NN, întâlnire la Radisson după ce a băgat în panică milioane de români

De: Cancan 21/04/2017 | 00:00
Raluca Ţintoiu s-a întâlnit la Hotelul Radisson cu un angajat englez al companiei NN

Raluca Ţintoiu a condus până săptămâna trecută cel mai mare fond de pensii private obligatorii din România, NN Pensii. Adică până la izbucnirea scandalului anului din România! Fondul NN Pensii, condus la acea vreme de Raluca Ţintoiu, le-a trimis o scrisoare clienţilor săi, în care îi avertiza că în spaţiul public au început să se poarte discuţii privind o posibilă naţionalizare a fondurilor de pensii private! Atenţie, vorbim de o scrisoare din partea celui mai mare fond de pensii private obligatorii de la noi din ţară către clienţii săi, care nu sunt puţini, sunt circa 1,9 milioane! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a găsit-o pe fosta şefă a NN Pensii… la hotelul Radisson din Bucureşti!

Practic acest scandal imens a pornit de la Fondul NN Pensii şi de la cea care conducea acest fond de pensii private obligatorii, Raluca Ţintoiu.

După ce a introdus panica în milioane de români (fondul respectiv de pensii are circa 1,9 milioane de participanţi, dar există şi alte fonduri de pensii private obligatorii), Ralucăi Ţintoiu i s-a retras de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) autorizaţia de Director General al fondului NN Pensii. De asemenea, ea a primit o amendă de 100.000 de lei. Totodată, fondul NN Pensii a primit cea mai mare amendă aplicată în istorie de către ASF, 750.000 de lei!

Ei bine, după ce milioane de români au fost speriaţi de scrisoarea trimisă de NN Pensii, Raluca Ţintoiu, fosta şefă a fondului, a fost filmată de către CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la o întâlnire la hotelul Radisson Blu cu un angajat al firmei NN, cetăţean englez. CANCAN.RO publică astăzi imagini exclusive de la respectiva întâlnire. Întrebarea noastră, şi suntem convinşi că şi a dumneavoastră, a cititorilor noştri, este ce a putut să vorbească Raluca Ţintoiu timp de 4 ore (!) cu respectivul angajat al NN. Şi pentru că o asemenea persoană importantă precum Raluca Ţintoiu nu putea să apară la întâlnire cu orice maşină, ea a coborât dintr-un superb Mercedes E 220 CDI, negru.

Raluca Ţintoiu a discutat timp de patru ore cu angajatul englez al companiei NN
Raluca Ţintoiu a discutat timp de patru ore cu angajatul englez al companiei NN

Raluca Ţintoiu este colegă la Institutul Aspen cu nimeni altul decât “Don Nic”, pe numele său real Nic Voiculescu, membru fondator al Institutului! Aşa cum CANCAN.RO a relatat deja, “Don Nic” este unul din jucătorii din umbră de pe piaţa medicamentelor din România (VEZI AICI).

Raluca Ţintoiu a venit la întâlnire cu un superb Mercedes E 220 CDI
Raluca Ţintoiu a venit la întâlnire cu un superb Mercedes E 220 CDI

Cum i-a speriat NN Pensii pe clienţii săi şi pe toţi participanţii la fondurile de pensii private

NN Pensii i-a alertat pe clienţii săi (circa 1,9 milioane de români) şi pe ceilalţi participanţi la fondurile de pensii private după ce le-a trimis o scrisoare celor care cotizează la fondul de pensii private pe care NN îl administrează.

“În ultimele săptămâni, au existat discuţii în spaţiul public, cu privire la o eventuală decizie de naţionalizare a fondurilor de pensii private. Drepturile tale de participant la Pilonul II pot fi influenţate de decizii politice precum îngheţarea valorii procentului din venitul brut aferent contribuţiei la fondul de pensii, blocarea parţială sau integrală a virării acestei contribuţii sau naţionalizarea sumelor acumulate până acum în conturile viitorilor pensionari. De aceea, este important să urmăreşti permanent ce se întâmplă cu pensia ta şi să te implici activ în demersurile de economisire suplimentară pentru un trai decent la bătrâneţe. Sperăm ca aceste detalii să contribuie la o mai bună informare despre pensia ta viitoare. În eventualitatea unor măsuri care ar afecta pensia administrată privat, vom face toate demersurile posibile pentru a apăra dreptul tău la proprietate asupra acestor bani”, arăta NN Pensii în scrisoarea trimisă clienţilor săi.

“Pentru a fi la curent cu ce se întâmplă cu pensia ta, te încurajăm să te interesezi cât mai des despre situaţia sumelor acumulate în contul de pensie privată obligatorie şi să te informezi despre contextul pieţei pensiilor private”, le mai transmitea NN Pensii românilor care participă la fondul de pensii privat pe care compania olandeză îl administrează.

Scrisoarea a declanşat un scandal monstru, care s-a încheiat, aşa cum am precizat mai sus, cu respectivele amenzi uriaşe primite de către Raluca Ţintoiu şi de către fondul NN Pensii, pe care l-a condus până săptămâna trecută.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a reacţionat imediat după scrisoarea pe care NN Pensii le-a trimis-o clienţilor săi şi a atras atenţia că este inacceptabil ca o companie să introducă panica în rândul unui număr atât de mare de cetăţeni ai României fără să aibă nicio dovadă că s-ar pregăti aşa ceva. “În România nu este permis aşa ceva. Nu poţi să porneşti un asemenea scandal din nimic pentru că nu a existat nici în programul de guvernare, nici vreo discuţie în Guvern, nici vreo discuţie în coaliţie sau Parlament despre aşa ceva”, a declarat scandalizat Liviu Dragnea. Foarte interesant, cel puţin pentru preşedintele PSD, este cu cine s-a mai întâlnit doamna Ţintoiu la Radisson, de necrezut, dar despre asta citiţi la noapte!!!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
O agenție din Brazilia lansează SONDAJE politice… ciudate. Cine se află în spatele AtlasIntel. Detalii interesante!
O agenție din Brazilia lansează SONDAJE politice… ciudate. Cine se află în spatele AtlasIntel. Detalii...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Vedeta PRO TV e în al nouălea cer! A anunțat că e gravidă: „Cel mai frumos dar”
Vedeta PRO TV e în al nouălea cer! A anunțat că e gravidă: „Cel mai...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Anamaria Ferentz a revenit în România după 10 ani: „E mai frumos decât mă așteptăm”. Cu ce bunătăți a așteptat-o Cristina Spătar
Anamaria Ferentz a revenit în România după 10 ani: „E mai frumos decât mă așteptăm”....
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis Statelor Unite în timp ce rachetele sale zburau spre Israel
Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis Statelor Unite în timp ce rachetele sale zburau...
Cum a ajuns Cătălin Bordea să cumpere BMW-ul lui Capatos – VIDEO
Cum a ajuns Cătălin Bordea să cumpere BMW-ul lui Capatos – VIDEO
Serghei Mizil, mesaj sfâșietor după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine...”. Ce relație au avut cei doi
Serghei Mizil, mesaj sfâșietor după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine...”. Ce...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu ninsori şi viscol
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Oppo lansează în România un nou smartphone de buget. Specificații Reno11 F 5G
Oppo lansează în România un nou smartphone de buget. Specificații Reno11 F 5G
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...
CURS VALUTAR RECORD. Cât a ajuns să coste un dolar american
CURS VALUTAR RECORD. Cât a ajuns să coste un dolar american
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Cutremur pentru Cioacă! Mama ELODIEI a recunoscut: A procedat bine
Cutremur pentru Cioacă! Mama ELODIEI a recunoscut: A procedat bine
Adevărul despre moartea lui Costel Corduneanu. Ce l-a „terminat”, de fapt
Adevărul despre moartea lui Costel Corduneanu. Ce l-a „terminat”, de fapt
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru felul în care se îmbracă: ”Nu mai sunt la modă”
Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru felul în care se îmbracă: ”Nu mai sunt...
Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel Stegaru. Comentariul care a provocat vâlvă pe internet: „Am divorțat!”
Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel Stegaru. Comentariul care a provocat vâlvă pe...
Cel mai puternic laser din lume se află în România, foarte aproape de București. Investiția gigant s-a ridicat la 320 de milioane de euro
Cel mai puternic laser din lume se află în România, foarte aproape de București. Investiția...
Zodiile care vor avea o săptămână norocoasă. Vești bune pentru Berbeci, Tauri și Fecioare
Zodiile care vor avea o săptămână norocoasă. Vești bune pentru Berbeci, Tauri și Fecioare